شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 عنوان شیطونه میگم خودم برم بهش بگماااا 574 بازدید | 45 پست برم به کراشم بگم من ازت خوشم اومده هااااخداکنه اخرش خر نشم جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇 دیروز | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونلوپی_شونم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 384 حماقته هیچ وقت همچین کاری نکن خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 اونم بگه نه🤣🤣 اره فک کنهیچی دیگه نابود میشم نابودااا😂 جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 حماقته هیچ وقت همچین کاری نکن میدونی چیهطرف یه بار اومد و درخواست اشنایی داشت من اون موقع شرایط روحیم خوب نبود گفتم نهبعد حالااا هرکاری میکنم نمیشهنمیدونم متوجه چراغ سبزام نمیشه یا کلا پشیمون شده😐 جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 پس نگوووووو خو چیکار کنمهرچی نخ میدم نمیگیرهطنابم دادم نگرفت جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
nika_007773 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 11357 خو چیکار کنمهرچی نخ میدم نمیگیرهطنابم دادم نگرفت خب این ینی جلو نیا دیگه🤦♀️🤦♀️🤦♀️
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 7393 چند سالته چند سالشه؟همکارید؟ اگه بهش بگی بعدش چشم در چشم میشی؟؟
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 خب این ینی جلو نیا دیگه🤦♀️🤦♀️🤦♀️ نععع اخه خودش قبلا اومد یه بارنمیدونم جواب رد من باعث شده بهش بربخوره یا چیهرچیم سوال حول درس و تینا میپرسم خیلی مودب و کامل جوابمو میده جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
ونلوپی_شونم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 384 میدونی چیهطرف یه بار اومد و درخواست اشنایی داشت من اون موقع شرایط روحیم خوب نبود گفتم نهبعد حالااا ه ... پسری ک بخواد ی سرنخ کوچیک بهش بدی تا اخر میگیرشحتما نمیخوادتکاری نکن ک بعدا پشیمون شی خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 چند سالته چند سالشه؟همکارید؟ اگه بهش بگی بعدش چشم در چشم میشی؟؟ من ۲۳اونم ۲۸نه همکار نیستمچشم تو چشم نمیشیم جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 پسری ک بخواد ی سرنخ کوچیک بهش بدی تا اخر میگیرشحتما نمیخوادتکاری نکن ک بعدا پشیمون شی 🥺☹️ازش خوشم اومده بود خو جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 7393 من ۲۳اونم ۲۸نه همکار نیستمچشم تو چشم نمیشیم اگه چشم در چشم نمیشی چرا نگین؟ خیلی محترمانه و مودبانه بگید بهش یا قبول میکنه یا نمیکنه هیچی بدتر از سردرگمی و انتظار نیست دختر اگه سیاست داشته باشه میتونه پسر پادشاهو عاشق کنه و به زانو دربیاره البته شانسم دخیله😇
شه_بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 783 اگه چشم در چشم نمیشی چرا نگین؟ خیلی محترمانه و مودبانه بگید بهش یا قبول میکنه یا نمیکنه هیچی بدتر از ... مشکل همینه دیگهمن سیاست ندارم🥲 جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇