2777
2789
عنوان

تو خونه از پدرو مادرم خجالت میکشم

145 بازدید | 8 پست

من دانشجویه دانشگاه دولتی ام و اونایی که دولتی ان میدونن چقدررررر دانشگاه برنامه کلاساشو بد میچینه

یجوری بد چیده من از شنبه تا چهارشنبه دانشگاهم پدرم درومده هرجا رفتم دنبال کار فهمیدن دانشجوام بهم کار ندادن 

تنها دستاوردم اینه دانشگاهمو حداقل دولتی تو شهر خودمون قبول شدم که همونم خرج رفت و برگشتمو از زیر سنگ پیدا میکنم با بدبختی میرم میام

از پدرومادرم خیلی خجالت میکشم

شدم یه دختر ۲۲ ساله که فقط نون خور اضافیه 

مامانم هروز بهم میگه اگه ازدواج کردیو بچت دخترشد نزار بره دانشگاه بزار بره سرکار خرجشو دربیاره

بخاطر حرفایه مامانم حتی روم نمیشه غذا بخورم 

دیشب سر سفره بحث دختر عمومو که خانوادش پولدارن و یه ماشینی زیر پاشه که ارزویه بابامه کشید وسط گفت دخترعموت ازت ۴ سال کوچیکتره معلم کلاس زبانه خرجشو درمیاره ولی تو چسبیدی به اون دانشگاه خراب شدت 

پیش بابام مردم از خجالت 

همش سر سفره دو سه قاشق غذا میخورم بعد میکشم عقب ادا معده درد در میارم که نخورم لاغر بودم حالا شدم چوب خشک 

میخاستم بگم اون واسش خرج کردن فرستادنش کلاس ولی شماها یه هزارتومنی ام خرجم نکردین 

حتی واسه کنکور برام کتابم نخریدن انقدر زور زدم تا تونستم کنکورو خوب بدم

هر خواستگاری واسم میاد پسندم نمیکنه تا میفهمن دانشجوام میرن (دانشگاهم تفکیک جنسیتیه)

سنم داره میره بالا و نسبت به هم سنا و حتی اونایی که ازم کوچیکترن هم عقب موندم

یه جوری حس حقارت دارم که برام مهم نیست کی میاد خاستگاریم همین ک پسندم کنه گورمو از خونه پدرومادرم گم میکنم میرم حتی اگه طرف معتاد باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شخصیت و درک بالایی داری ،متاسفانه خودتو مقصر میدونی این قضیه  نون خور اضافی رو بیخیال شو ،تو دختر اون خانواده ای اگه نمیتونستن خرجیتو بدن نباید به دنیات میاوردن ...تا موقعی که ازدواج نکردی حق ندارن بگن برو نون نخور چون تو بعد ازدواج هم حق داری بری خونه پدرت و اصلا غذاتو اونجا بخوری ،این چه حرفیه

فقط خالق یکتا❤️

لطفا خودت بدبخت نکن از چاله نیفت تو چاه

پدرمادرت وظیفشونه خرجت کنن دفعه بعد بهش بگو میخاستی بچه نیاری یسر میرفتی داروخانه اون شب الان من وجود نداشتم

بعدشم بخودت برس خودت چاق کن زیبایی تو ازدواج خوب تاثیر داره

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱

عجب دوره زمونه ای شده نتیجه استقلال مالی دخترهای بدبخت اینه که نه پدر مادر دیگه حاضرن مخارج بچشون بدن نه از مردها شوهرهای خوبی در میاد 

اونا باید از تو خجالت بکشن واقعا براشون متاسفم 

پس چطور خیلیا با کارگری خرج سه چهار تا بچه رو هم میدن ؟؟؟