2777
2789
عنوان

دلم‌میخواد داد بزنم خستم ولی هیچکی نیست به حرفم گوش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 33 پست
چطکر به خودم کمک کنم انگار تموم شدم همیشه هر وقت یه تست روانشناسی چیزی انجام میدم همش زده افسردگی خف ...

همه تو این شرایط سخت افسردگی خفیف رو دارن 

ورزش 

یوگا 

مدتیشین 

نماز شب 

کتاب روانشناسی برای افسردگی بخوای بهت معرفی میکنم بخون اگ دوست داشتی

اگ بخوای تو این مدت هم کمکت میکنم تا تغییر کنی

و شروع کنی ب درساهات برسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه تو این شرایط سخت افسردگی خفیف رو دارن ورزش یوگا مدتیشین نماز شب کتاب روانشناسی برای افسردگی بخوا ...

اره چه کتابی خوبه که واسه وسواس و فوبیام هم خوب باشه دارم جون میدم 

تو از همه چیز می‌ترسی بایر با ترسات مبارزه کنی

من ضعیفم هیچ وقت هم قوی نمیشم همیشه مامانم بهم‌میگه از بس ضعیفی سعی کن خودت رو جمع و جور کنی ولی من به جا اینکه به خودم تلنگر بزنم که پاشم انگار فقط این نکته که ضعیفم رو قبول میکنم 

بعضی موقع ها حس میکنم‌پنیک میکنم مثلا یادمه دو سه روز پیش غذا فست فود خوردیم و خواهر دوستم که از یه جا دیگه خورده بود مسموم شد و من انقد میترسیدم که حس میکردم سرده و از شدت سرما چناران میلرزیدم که دیگه دندونام با شدت به هم می‌خورد فکم درد میکرد

و واسه تب شیاف دیکلوفناک بکن آبریزش بینی هم سعی کن بخور بدی تا هرچی ویروسه از بدنت دراد و قرص سیتریزین خوبه واسه سرفه انار رو دورش فویسل بپیچ بزار رو گاز تا بپزه بعد که پخت همونطور که گرمه بخور هم واسه گلو و هم واسه سرفه خوبه