2777
2789

اصلا کاری نداره زیادم سخت نگیر تخم مرغ و شیر و وانیل و روغن و بیکینگ پودر رو با آرد بریز توی ظرف قشنگ هم بزن حتی با همزن دستی یا بزار توی فر یا با شعله پخش کن و شعله کم با دمکنی بزار روی گاز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری میشه بگو تا ایرادات رو بگیریم

پف کیک میخوابه

با هر دستوری درست کردم پف کیکم خ ایده

تمام نکات رعایت کردم

تنها مشگلی که دارن اینه که توستر م المنت بالا و پاین همزمان روشن میشه  

تنها المنت پایین روشن نمیشه

من گفتم شاید به خاطر اون

بعد رو گاز درست کردم بازم پف کیکم خوابید

میزان این مواد چقد باشه

بستگی داره من خودم با دوتا تخم مرغ و دو لیوان آرد و یک لیوان شیر و نصف پیمانه روغن ۱۴ تا کیک فنجونی درست میکنم 

اگه ۳ تا تخم مرغ باشه باید ۳ لیوان آردم داشته باشی نسبتش اینطوریه یه لیوان شیرم که ثابته دیدی بیشتر شد شیرم یه کم اضافه کن 

میتونی پودر کاکائو هم بریزی یا نصفشو بزن که دو رنگ بشه

بستگی داره من خودم با دوتا تخم مرغ و دو لیوان آرد و یک لیوان شیر و نصف پیمانه روغن ۱۴ تا کیک فنجونی ...

خوشبحالتون اینقد راحت کیک درست میکنی

من که هرچی درست میکنم پفش میخوابه

پف کیک میخوابهبا هر دستوری درست کردم پف کیکم خ ایدهتمام نکات رعایت کردمتنها مشگلی که دارن اینه که تو ...

ببین شاید بیکینگ پودرت خوب نیست یا کل مواد کیکو یهو همزمان میریزی یه نقطه اینجوری کیک پف نمیکنه باید وقتی میریزی توی ظرف از یه طرف شروع کنی دور تا دور که یه نقطه نباشه یا تخم مرغ و شکرو اینقد باهم بزن که قشنگ کش دار بشه 

خوشبحالتون اینقد راحت کیک درست میکنیمن که هرچی درست میکنم پفش میخوابه

این دفعه بزار روی گاز قابلمه از قبل بزار که داغ بشه ولی حتما یه چیزی بزار کف قابلمه که کف ظرفت که میزاری توی قابلمه شعله مستقیم بهش نخوره سخت نگیر خیلی آسونه بخدا 

ببین شاید بیکینگ پودرت خوب نیست یا کل مواد کیکو یهو همزمان میریزی یه نقطه اینجوری کیک پف نمیکنه باید ...

بگین پودر تازه هم داشتم باز همینجوری میشه

شاید کل مواد و یکجا میریزم اینک تا حالا دقت نکردم

بگین پودر تازه هم داشتم باز همینجوری میشهشاید کل مواد و یکجا میریزم اینک تا حالا دقت نکردم

خب این بار اول تخم مرغ و وانیل و شکرو اینقد هم بزن تا کش دار بشه بعد شیر و روغن بریز دوباره قشنگ هم بزن بعد آرد و بیکینگ پودر هم با هم ترکیب کن توی ۳ مرحله بهش اضافه کن تموم 

ممنون میشم میزان دقیق موادم واسه ۲ تا تخم مرغ بهم بگی

۲ تا تخم مرغ 

۲ لیوان آرد 

یه لیوان یه ذره کمتر شیر یعنی لیوان کامل پر نشه

روغن مایع نصف لیوان 

یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 

یه لیوان شکر