2777
2789
عنوان

خواستگاری دختر یازده ساله تو اینستا😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 37 پست

هردوی شما عجیبین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

emkansh hast vaqqei bashe motasefane pedofili ravaj peyda karde

خیلی بعیده یه خانواده انقدر بی فرهنگ باشه دخترش و یازده سالگی بخواد شوهر بده اما همزمان انقدر اوپن مایند باشن که دخترشون ارایش کرده و شیک و پیک پیج اینستاگرام بزنه

یعنی اکثریت قریب به اتفاق کسانی که تو این سن دختراشون ازدواج میکنن خیلی متعصبن

چون هیچ موفقیتی تو زندگیم ندارم و فک میکنم مثلا اون یکی دوسش داره و ازدواج کرده اما من چی هیچ کس دوس ...

الان تو سنی هست که عشق میطلبی .

اما عزیزم همه ما این دوران و گذروندیم رو‌خودت تمرکز کن که یه ادم موفق باشی تا یه آدم سطح بالا بهت علاقمند بشه و پیداش کنی

هردوی شما عجیبین

چطور؟؟

من چون بابام پارانوئید داره هر شیش ماه یبار واسه کارای واجب با خودش می‌میبرتم بیرون و اجازه نمیده حتی مدرسه برم و با کسی در ارتباط باشم بشدت شکاکه و الکلی و بداخلاق و... اینجوری شدم 

چطور؟؟من چون بابام پارانوئید داره هر شیش ماه یبار واسه کارای واجب با خودش می‌میبرتم بیرون و اجازه نم ...

🤦🤦🤦🤦🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

قشنگم منم همینم ...

همسن تو بودم دقیقا رفتارام مثل تو بود ...

۱۸ که بشی با کارای خونه اوکی میشی و خودت دوست داری انجام بدی

وابستگی هات کمتر میشه 

اجتماعی تر میشی و با بقیه راحت تر صحبت میکنی

ولی همش بستگی به این داره که خودت هم بخواهی ...

تو این ۲_۳ سال شخصیتت کامل تر میشه 

ولی بابت ازدواج در سن پایین میگم نه خوب نیست ...

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چیشد ؟؟🥲

متاسف شدم برای پدرتون ایشالا این دوره تحصیلی دبیرستانو عالی پشت سر میزاری و بهترین دانشگاههای که خودت دلت میخواد تو هر رشته دلخواهی قبول میشی و استقلال نسبی به دست میاری💔❤️