2777
2789

هر سری یه اصطلاح میفته رو زبونشون هر کی ام میبینن میگن هی

من یه بار تاپیک زدم یادم نیست چی بود 

یکی نوشت خیلی پیک می تشریف داری 

گفتم یا خدا این دیگه چیه فحش جدیده؟😂

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

😂😂😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

خب چ اشکالی داره جا بیافته 

تاپیکت چی بود مگه؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا از این کلمات جدید بجا استفاده میکنن.

بعضیاهم تا اینارو یاد میگیرن ، به هرکی میرسن میگن

وگرنه کلمات مشکلی ندارن.

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         
یادم نمیاد اصلا

یعنی چی؟ پیک می؟

حالا تلفظش چیه؟

پِیک مِی؟

پیک می؟

پُیک مِی؟ 

چیه؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

یعنی چی؟ پیک می؟حالا تلفظش چیه؟پِیک مِی؟پیک می؟پُیک مِی؟ چیه؟

منم دقیق نمیدونم فکر کنم به دخترای ادایی میگن که جلوی بقیه هم جنس خودشونو خراب میکنن 

پیک می 

دومی که نوشتی درسته

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
منم دقیق نمیدونم فکر کنم به دخترای ادایی میگن که جلوی بقیه هم جنس خودشونو خراب میکنن پیک می دومی که ...

اهاا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

یعنی چی؟ پیک می؟حالا تلفظش چیه؟پِیک مِی؟پیک می؟پُیک مِی؟ چیه؟

برای مثال یه کلیپ تو‌اینستا داشت راجع به بدی هایی که پسرا در حق دخترا میکنن میگفت و از حقوق زنا دفاع میکرد 

یه دختر کامنت داده بود اصلا اینجوری نیست پسرا عالی هستند و مشکل از خود دخترا هستش 

یا یه کلیپ تصادف بود راننده اش مرد بود پسرا میگفتن نه دختره یه سری دختر هم گفتن که نه بابا رانندش مشخصه که مرده یه تعداد انگشت شماری خانم هم میگفتن دختر پشت فرمونه دخترا خدایی ما خانما بد میرونیم و الکی هم جنس خودشونو تخریب میکردن 

همون پیک می ر‌و بگو pick me یعنی منو انتخاب کن 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

برای مثال یه کلیپ تو‌اینستا داشت راجع به بدی هایی که پسرا در حق دخترا میکنن میگفت و از حقوق زنا دفاع ...

آهااا فهمیدم عملا زن ستیز میشه پیک گی

آهااا فهمیدم عملا زن ستیز میشه پیک گی

اره دقیقا👌🏻👌🏻 عمل زن ستیزی برای جذب جنس مخالف