2777
2789
عنوان

امروز رفتم حسابداري شوكه شدم

41 بازدید | 16 پست

ميديدم همكارا كمتر كار ميكنن فك ميكردم حوصله ندارن و اينا

من ساده هم كار ميكردم گفتم پولش رو ميگيرم

رفتم حسابداري ديدم نصف كاركردم رو حذف ميكنن گفتن از يه تعداد بيشتر نبايد كار كني

اونوقت مردم رو ميندازن به جون ادم

واقعا اين انصافه!!!

عملا هر چي ماه قبل كار كردم نصفشو بهم دادن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی ؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

زیادی کار میکنی خانم اخراجی😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یعنی چی ؟

يعني حداكثر بايد بگي ده تا انجام ميدم

در صورتي كه من تا تايمي كه ارباب رجوع بود ميموندم

خيلي وقت ها هم دلم ميسوخت و اضافه ميديدم

الان ديدم بايد دلم برا خودم بسوزه واقعا

کشوراسلامی پوووف

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
خب از این به بعد تو هم نصف وقتی که میزاری رو براشون بزار

ببين من پزشكم

الان اينجا بگي همه بهت حمله ميكنن

تو درمانگاه دولتي من روزي ٢٠-٢٥ تا مريض ميبينم

اونا ميگن بيشتر از ده تات سوخت ميشه😐

اونوقت به نظرت عادلانه ست؟

من هم دلم به مردم ميسوزه كه كلي تو صف ان هم فك ميكردم يه درصدي بهم ميدن لااقل

پرسنل درمانفك كن ميگن كار ١٠ نفر رو بايد انجام بدياونروزايي كه ٢٠ نفر بوده رو ده نفرشو حذف كردن

یاخدا دونه ای حساب میکنن؟😐

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن