2777
2789

دوستان ما پارسال با هزارو یک بدبختی بعد ۱۰ سال یه خونه کوچیک چن سال ساخت گرفتیم پشت ب نماست و ویوی پنجره هاش یه زمین بود که هنوز درست نشده بود امسال رفتیم بریم بشینیم بالخره.....ولی نگاه کردیم دیدیم طرف اومده زمین شو درست کرده اما دقیقا جلوی پنجره های ما و اون قسمت که حیاط مانند ۶ _۷متر جا میذاشت که مایی پشت ب نما هستیم خونه مون تاریک نشه اونو تجاری درست کرده و اصلا فاصله ای نذاشته

الان ۲ روزه همسرم میره شهرداری و امروز یه کارشناس فرستادنو فعلا هیچی ....خونه هم تکمیل نشده و دیوار های واحدهاشو هنوز نزده 

بخدا اینقد ناراحتم دارم میمیرم یعنی من بدبخت باید چیکار کنم بخدا دارو ندارم این خونه ۷۰ متریه

چجوری ازش شکایت کنم باید فقط برم شهرداری یا برم پاسگاه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمینی که ساخته میشه اینطوری نیست که طرف بتونه عشقی هر جای زمین رو بسازه دقیق مشخصه که کجاش مسکونیه یعنی طرف احتمالا مجبوره اونجا بسازه پیشنهاد میکنم خونه رو بفروشید همزمان دنبال خونه بگردید 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

کسی ک اینو ساخته حتما پارتیشم کلفته وگرن خود کارشناس وقتی میاد توضیح میده ک باید فلان مدل بسازی و در غیر اینصورت مجوز ساخت صادر نمیشه 

الانم اگ مشرف باشه ب شما شما میتونید شاکی شید اگر نه ک مشکل شما میشه ن اون

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

نمیتونی شکایت کنی ملک خودشه میتونه هر چقدر بخواد دیوار بکشهمگر اینکه دوستانه صحبت بکنی و ازش خواهش ک ...

کی گفته ملک خودشه هرچقدر بخواد میتونه دیوار بکشه؟؟؟؟

باید حریم همسایه رعایت کنه اگه اینجوری بود ک الان همه تو خونه همدیگه بودن....

این مشکل فقط باید شهرداری حل کنه

نه عزیز پنجره ی ما با دیوارمون ۲ متر فاصله داره ایشونم باید ۷ متر حداقل ملک شو مث حیاط جدا میکرد بعد خونشو درست میکرد اما ایشون اومدن دقیقا کنار دیوار مارو تجاری درست کردن و هیچ حیاطی نذاشتن برای نور