2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از جهاد گرفتم

ولی فکر کنم انجمن پرستاری بهتر باشه

ضمنا جایی بخوای بری داروخانه کار کنی کاری ندارن مدرک داری ، بیسوادی با سوادی یا چی... یه مدت میگن کارآموزی

هم رایگان ازت کار میکشن و هم فرصت داری که قفسه ها و جای داروهارو یاد بگیری که اگر زرنگ باشی دو هفته ای دستت میاد همچی، و وارد کار میشی

البته از قبلش باید طِی کنی که بعد از دوره کاراموزیت استخدامشون بشی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
جهاد من خودم درس میدادم

خیلی ممنونم...میشه چند تاسوال بپرسم راهنماییم کنین؟

من تایم آزاد زیاد دارم به نظرتون کار تو داروخانه خوبه؟

واینکه هیچ آشنایی هم تو داروخانه ندارم بعد دوره میتونم مشغول به کاربشم؟بعضیا میگن همون دوران کارآموزی هم به سختی قبول میکنن

من از جهاد گرفتمولی فکر کنم انجمن پرستاری بهتر باشهضمنا جایی بخوای بری داروخانه کار کنی کاری ندارن م ...

ممنونم....الان تو دوراهیم کجا دورشو برم

درکل میخوام مدرکو بگیرم

الان شما مشغول به کارهستین؟

دوره کارآموزی وصیغه هم میگیرن؟

ممنونم....الان تو دوراهیم کجا دورشو برمدرکل میخوام مدرکو بگیرمالان شما مشغول به کارهستین؟دوره کارآمو ...

تا پارسال مشغول به کار بودم

بعد بخاطر یکسری شرایط زندگیم نشد برم فعلا

اما جهاد ک مدرکش بدرد من نخورد

نه چه وثیقه ای ؟؟ اصلا اگر خواستن قبول نباید کنی 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
تا پارسال مشغول به کار بودمبعد بخاطر یکسری شرایط زندگیم نشد برم فعلااما جهاد ک مدرکش بدرد من نخوردنه ...

مرسی جان...کلا دورانی که حقوق هم میگرفتی وثیقه نگرفتن؟

مرسی جان...کلا دورانی که حقوق هم میگرفتی وثیقه نگرفتن؟

نه اصلا هیچی...

یه دوره کارآموزی رفتم، بعدش یه حالت اپتحان عملی طور گرف دکتر ازم

مثلا چنتا نسخه داد، برای هرکدوم ۶۰ ثانیه فرصت داشتم نسخه رو بپیچم.. همرو که انجام دادم گفت از فردا استخدامی با حقوق

نه اصلا هیچی...یه دوره کارآموزی رفتم، بعدش یه حالت اپتحان عملی طور گرف دکتر ازممثلا چنتا نسخه داد، ب ...

خیلی ممنون عزیزم ازراهنماییت

به نظرت کاردرستی میکنم برم نسخه خوانی هم یاد بگیرم؟

راستی من سالن زیبایی هم کار میکنم ولی چون تایم دارم وهمش نگران آیندم،گفتم نسخه خوانی هم یادبگیرم