2777
2789
عنوان

کرم‌پودر چی بگیرم

3 بازدید | 10 پست

بیاین ی چی خوب باشه...که سبک باشه...پوستم زیاد لک و جوش نداره و قبلا درماکول استفاده می‌کردم الان ی چی میخوام ک بهتر باشه 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گابرینی خوبه

ولی اگر روزانه میخایی استفاده کنی و زیاد لک نداری 

ی بی بی کرم بگیر

خیلی خوبه.هم ضد افتاب داره هم پوشش خوبی میده.هم مضر نیست مثل کرم پودر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
گابرینی خوبهولی اگر روزانه میخایی استفاده کنی و زیاد لک نداری ی بی بی کرم بگیرخیلی خوبه.هم ضد افتاب ...

اصلا اطلاعات ندارم بی بی کرم چیه؟سی سی کزم چیه؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اصلا اطلاعات ندارم بی بی کرم چیه؟سی سی کزم چیه؟

بی بی کرم شامل ضد افتاب .پرایمر و ابرسان و کرم پودر سبکه و گاهی جنبه درمانی هم داده مثلن داخلش ویتامین سی ی ایی یا عصاره گیاهی میزنن برای پوست.و مصرف روزانش ضرر نداره

سی سی کرم هم شبیه بی بی کرمه ولی پوشانندگی بیشتری نسبت به بی بی کرم داره.واسه پوستهایی ک لک بیشتری دارن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چند سال پیشا استفده میکردم خیلی خوب بود هنوزم کیفیت قبل رو داره؟

اگه اصلشو بگیری اره

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠