2777
2789

یادمه منم مثل خیلی های دیگه پشت گنکور بودم 

و داخل تجربی نتونستم رشته ای میخام قبول شم 

ولی انصافا یک دوستی داشتم کلی تلاش کرد واقعا حق الانصاف پزشکی حقش بود تراز قلم چی بالایی داشت مشاورا میگفتن پزشکی شهر خودت قبول نشی  قطعا شهرهای دور رو شاخته با ۳ سال پشت کنمور موندن طفلی پرستاری قبول شد

بعد استوری ی دختر همسن خودمون که بلاگر مدل بود بعد ی مدتی هم رشته ارایشگرب رفت با کلی حاشیه همبشه هم بیرون کشور ،استوری پارتی و بعد از مدتی استوری ارایشگاه 

استوری از دانشکاه رشته علوم پزشکی اونم شهر خودش قبول شده 

واقها چه عدالتیه اون بیچاره ۳ سال خودشو بکشه اینم درکنار عشق و حالش پزشکی بره!

دیگه هوش و استعداد هر کسی فرق میکنه، قرار نیست هر کسی خرخونی کرد پزشکی قبول شه، البته حتما باید کلاس های عالی و استاد های عالی هم داشته باشه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دیگه هوش و استعداد هر کسی فرق میکنه، قرار نیست هر کسی خرخونی کرد پزشکی قبول شه، البته حتما باید کلاس ...

کلا ابنستا بود اصلا حاضرم شرط ببندم ۱ ساعت نمیخوند 

روزی ۲۰ استوری میذاشت.

ولی خانواده بشدت پولدار براش مهم نبود و داخل همین اینستا درج کرده بود شاید بره دانشگاه بیرون کشور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا ابنستا بود اصلا حاضرم شرط ببندم ۱ ساعت نمیخوند روزی ۲۰ استوری میذاشت.ولی خانواده بشدت پولدار برا ...

خب اون کل تایم استراحتش همون هایی بوده که استوری میکرده، خوبم میخونده منتها استوری نمی‌کرده که

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خب اون کل تایم استراحتش همون هایی بوده که استوری میکرده، خوبم میخونده منتها استوری نمی‌کرده که

طرف پیجشو دارم روزی چندتا  مشتری از لاین ارایشگری که طولانی هست هر مشتری ۱ تا ۲ ساعت طول میکشخ

مگه مبشه پارتی بری ،مشتری انجام بدی ،بیرون شهر و مسافرت بری اینستاداشته باشی پزشکی هم قبول بشی🤦🏻‍♀️

طرف پیجشو دارم روزی چندتا مشتری از لاین ارایشگری که طولانی هست هر مشتری ۱ تا ۲ ساعت طول میکشخمگه مب ...

از کجا میدونی راست میگه پزشکی قبول شده؟ یا دروغ میگه یا کل تایم آزادش همونی بوده که دیدی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم