2777
2789

امروز از کتابخونه درومدم داشتم با تلفن حرف میزدم یه پسر با دوستش وایساده بودن از دور گفت دورت بگردم رفتم دور نشستم رو صندلی توی پارک و یه خانم میانسال که مادر دوست همون پسرست اومد خواستگاری کرد و گفت که اون پسره از تو خوشش اومده و منو فرستاده برا خواستگاری

شمارمو گرفت و یکم بعد زنگ زد که اجازه هست شما رو بدم به پسره منم قبول کردم 

قصد ازدواج اصلا ندارما ولی کنجکاوم بدونم قضیه چیه و پسره کیه 

بنظرتون قضیه چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

قضیه همینه دیگه

باید میگفتی فلان ساعت تماس بگیرید که گوشیو بدم با مادرم صحبت کنید

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

حقیقتا اصلا شماره دادنتو درک نکردم حتی اگر قصد ازدواج داشتی

چرا باید شمارت بیوفته دست کسی ک ب دخترای رندوم تیکه میندازه و با یه نگاه قصد خاستگاری میکنه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

😄😄😄 همینجوری یکی از تو پارک اومد گفت مامان اونم شماره تو بدم شما هم دادی؟ خواستگاری نبود که. به نظرم خانمه هم مادرش نبود!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

کار اشتباهی کردی 

اول باید شماره خونتون یا مامان و باباتو می‌دادی میگفتی با اونا تماس بگیرین نه زرتی شماره بدی است 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
نه مادر رفیقش بوده

یاد وقتایی افتادم که تو مدرسه گند میزدیم بعد از تو خیابون یکی رو پیدا میکردیم به جای والدینمون بیان مدرسه!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄