2777
2789

از بس با اعتماد به نفس عه 

قیافش هم خوبه ها اما جزو معمولی هاست 

ولی خیلی سر زبون دار و مهربون هست  کلی دوست داره و..

یعنی از زمان راهنمایی تو مدرسه ما بود 

امسال  هم که دهمیم 

بازم چند ماه نگذشته 

توجه همه به سوی اونه 

بقیه معلما هم ازش تعریف میکنن پرورشی و معاون و اینا

همه چی و زود یادم میگیره انواع کلاس های مختلف رفته پر انرژی مثبت و  خیلی فرض  خودشم  میگه داروخونه کار میکنه  زیر ۱۸ عه نمیدونم چجوری🙄

بعد من برعکس اینام 

ساکت و استرسی منفی نگر بی اعتماد ب نفس  تنبل 

و گیج 

هعی چیکار کنم یکم اعتماد به نفسم بره بالا

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
اصن بعضی ها مهره مار دارن

دقیافه فقط ۲ ماه از مدرسه گذشته همه ورد زبونشون این دخترس

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی اون فقط سرزبون داره بلده چجوری حرف بزنه منم قبلا ساکت بودم  کسی محل صگ نمیزاشت بعد رفتم مشاوره با یه سری تمرین و صحبت زبونمو باز کرد بعدش تو مدرسه شده بودم مث همین دختره ک میگی

شاید باورت نشه ولی متاسفانه مدرسه ما هرچی گستاخ تر بی ادب تر باشی محبوب تری

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

هیچی اون فقط سرزبون داره بلده چجوری حرف بزنه منم قبلا ساکت بودم کسی محل صگ نمیزاشت بعد رفتم مشاوره ...

اره منم همینو میگم دیگه 

باور کم یه بار رفتم یه  کنفرانس ساده ارائه بدم پاهام مثل بید می‌لرزید دهنم مثل کویر لوت بود  و معده ام سوزش میکرد

من که نمتونم یه چند تا خزعبلات و جلو دوست و همکلاسی های خودم بگن فردا پس فردا وضع اوضاعم چجوری میشه 

شاید باورت نشه ولی متاسفانه مدرسه ما هرچی گستاخ تر بی ادب تر باشی محبوب تری

خب تو مدرسه ما هم بعضی  تا اینطوری آن 

ولی همه خم به این دختره احترام میذارن /:"

خواهر منم اینجوری بود کل مدرسه عاشقش بودن منم برعکس ساکت و گوشه گیر هیچ کس منو نمیشناخت ولی البته اصلا برام مهم نبود درس خون بودم و سرم به کار خودم مشغول بود 

فکر کنم به شخصیت آدما برمی گرده یه چیز ذاتیه وگرنه چرا باید من و خواهرم که از یه خونواده و هم خون بودیم اینقدر متفاوت باشیم 

پیج اینستاگرام 

دکتر فاطمه مهرجو سرچ کن 

دورهای عزت نفس و اعتماد به نفسو بخر رو خودت کار کن 

دختر من ۶ سالشه اعتماد به نفسشم عالیه اما بازم این دوره رو خریدم چون واسه بزرگسالانم خوبه میخوام خودمم تمرین کنم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خب تو مدرسه ما هم بعضی تا اینطوری آن ولی همه خم به این دختره احترام میذارن /:"

چی بگم والا هر وقت یه کلمه خوب میگم

میگن میخوای ادا باکلاسارو در بیاری🥴

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چی بگم والا هر وقت یه کلمه خوب میگم میگن میخوای ادا باکلاسارو در بیاری🥴

انقد بدم میاد  کلاس ما هم یه چند تا از این نخاله ها هست 

میبینی  دارم با معلم درباره یه چیزی حرف میزنم میگن باشه فهمیدیم تو زیاد میفهمی/:"

انقد بدم میاد کلاس ما هم یه چند تا از این نخاله ها هست میبینی دارم با معلم درباره یه چیزی حرف میزن ...

✅️

پیج اینستاگرام دکتر فاطمه مهرجو سرچ کن دورهای عزت نفس و اعتماد به نفسو بخر رو خودت کار کن دختر من ۶ ...

چه خوب 

قیمتش چنده.؟