2777
2789
عنوان

کسایی که دیسک کمر دارن بیان

33 بازدید | 22 پست

۲۱سالمه الان تقریبا نزدیک به یک ساله دیسک کمر دارم.صبح بلند میشم یه کار خونه و غذا میزارم از کمر درد میمیرم 

کسایی که دیسک کمر دارن بگین چجوری باهاش میگذرونین شاید برا منم کمکی بشه☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جدیدا درگیر شدم ام آر آی دادم گفت باید جراح ببینه احتمال زیاد جراحی میخواد من که افتادم تو جا خونه هم افتضاح شده شما عمل کردی؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
دوستم داره رفت دکتر دارو گرفت و کمربند طبی انگار بهتر شده شماهم برو پیگیری کن

دکتر رفتم با دارو هم یه مدت بهتر میشه ولی بعد دوباره شروع میشه میگن یا تزریق یا عمل 

هیچکدومشو نمیتونم انجام بدم میترسم و خیلیا میگن بعد عمل بدترم میشه

مال من میزنه به لگن و پاهام تکون نمیتونم بخورم

اوه اره دقیقا چند باری که بد گرفته منم این مدلی شدم من بیشتر موقع ها وقتی دراز میکشم دقیقا همون پام که درد میکنه بی حسم میشه

من جدیدا درگیر شدم ام آر آی دادم گفت باید جراح ببینه احتمال زیاد جراحی میخواد من که افتادم تو جا خون ...

نه اصلا عمل نکن چون بعد عمل من از خیلیا شنیدم که بدترم شدن و فقط چند ماه خوب بودن

اوه اره دقیقا چند باری که بد گرفته منم این مدلی شدم من بیشتر موقع ها وقتی دراز میکشم دقیقا همون پام ...

پای منم بی حس هست انگشت و روی پای راستم 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
دکتر رفتم با دارو هم یه مدت بهتر میشه ولی بعد دوباره شروع میشه میگن یا تزریق یا عمل هیچکدومشو نمیتون ...

من نمیگن عمل کن یا نکن 

ولی عمه ام عمل کرد سنشم بالاس اصلااا بدتر نشد اتفاقا خیلی بهترم شد 

باز جای دیگ برو رعایت کن با فیزیوتراپی بهتر نمیشه؟ دوستم اینم رفت براش نوشته بودن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)