2777
2789
عنوان

دستپختم افتضاحه افتضاااااح

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید خمیر پیتزا خیلی خوب بلدید😁

من از لیوان مدرج استفاده میکنم واسه خمیر درست کردن لیوان مدرح هر میلی لیتر تقریبا یک گرمه

۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم شیر

یه قاشق چای خوری بکینگ پودر

یه قاشق چ نمک

۳۰۰ گرم آرد سفید 

حدود ۵۰ گرم روغن

آرد رو یه باره اضاف کن کم کم نریز بیش از اینم اضافه نکن ورز میدی تا وقتی که کامل از دیواره های ظرف جدا بشه یه ربع تا نیم ساعت استراحت بده تو یخچال هم نمیخواد بذاری

کباب تابه ای خشک شده و سفت یه طرفشم سوخت که مجبور شدم سوخته هاشو جدا کنم🥲الان عکسشو میزارم

واسه اشپزی باید حوصله بزاری ، شعله زیاد و موادی که اماده نشدن غذاتو خراب مبکنن


اره خمیر رو وقتی عمل اومدبعد دوباره گردش کن یه ربع  بگذار که روی سینی که یه کوچولو ارد داره تا به اصطلاح ما تابش باز بشه اون وقت وگر بلدی با دستت فرم بده روی سینی پهنش کن و مواد پیتزا رو روش  بریز اگه داخل نونوایی دیده باشه بعد از اینکه از توی ظرف بر میدارن دوباره میگذارن که تابش رو باز کنه اون وقت بازش میکنن و میپزن 

کاش چند مدل غذا خوشمزه به منم یاد میدادی

من بیشتر غذا های سنتی بلدم خیلی فست فود و اینا درست نمیکنم گاهی پیتزا گاهی لازانیا با بقیه خیلی ارتباط خوبی ندارم😁

هرچی بلد باشم بپرسی در خدمتم

ببخشید خمیر پیتزا خیلی خوب بلدید😁


‍ #خمیر_جادویی


مواد لازم برای۶ نفر

🔸شکر   ۴ قاشق چای خوری
🔸نمک   ۱ قاشق چای خوری
🔸روغن   ۶ قاشق غذا خوری
🔸شیر یا آب  ۱ لیوان
🔸تخم مرغ   ۱ عدد
🔸خمیر مایه   ۳ قاشق چای خوری
🔸آرد   ۳ لیوان

طرز تهیه

خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.


این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه  ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

🍓انواع رسپی های سنتی و مدرن 🍓
@dastorat_ashpazi_raha
👌دستورات امتحان شده👌
⚘raha⚘

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز