ماکارانی واسه چهار نفر من با گوشت چرخ کرده درست میکنم همیشه
سیب زمینی دو سه تا متوسط
گوشت چرخ کرده یا سویا خیس خورده ۲۵۰ گرم
پیاز یه دونه متوسط
من لپه توی ماکارانی نمیریزم دوست ندارم شاید بعضیا بریزن
اگه دوست داشتین فلفل دلمه ای نصف یه دونه متوسط
سیب زمینی هارو نگینی خورد میکنم سرخ میکنم واسه اینکه خوب سرخ بشه شعله رو متوسط بذار خیلی هم همش نزن
پیاز رو هم ریز خورد میکنم ریز که میگم در حدی که تو ماکارانی خیلی پیاز ها به چشم نیاد
بعد جدا از سیب زمینی ها تفت میدم همین که یه کم طلایی شد گوشت ها رو میریزم توش یه تفت در حدی که رنگ گوشت تغییر کنه اگه فلفل دلمه ای های ریز خورد شده رو اضافه میکنم یه تفت کوتاه بعد یه قاشق مربا خوری سر خالی زرد چوبه میریزم اگه هم میزنم بعد سیب زمینی هایی که سرخ شده رو اضافه میکنم بعدم رب گوجه سه تا قاشق غذاخوری اگه دوست داری ربش زیاد باشه چهار تا بریز هم میزنم خیلی نباید بعد از اضافه کردن رب مایه رو تفت بدی چون رب گوجه زود میسوزه
بعدم زیرشو خاموش میکنی این از مایه
برای رشته های ماکارانی
قابلمه ای که تقریبا تا نصف اب باشه میزارم رو بار تا جوش بیاد بعد پنج تا قاشق غذاخوری نمک میریزم توش یه بسته ماکارونی حالا رشته ای یا فرمی هر کدوم خودت دوست داری من همیشه رشته ای استفاده میکنم همیشه هم رشته ها رو سه قسمت میکنم چون رشته ی بلند دوست نداریم میریزیم توش شعله ی قابلمه هم باید متوسط باشه حدود پنج تا ده دقیقه صبر کن بعد یه دونه ماکارانی امتحان کن باید نیمپز باشه یعنی مغزش هنوز یه کم سفت باشه بعد آبکش میکنی وقتی آبکش کردی حتما زود ماکارونی ها رو آب ولم نه سرد باشه نه گرم بگیر نذار خیلی طول بکشه وگرنه میچسبن به هم بعدم بچش که ماکارانی ها شور نباشه
قابلمه رو هم آب بگیر چون نمک ریخته بودی توش باید شسته بشه سریع بدار رو گاز کف قابلمه روغن بریز به حدی که کفشو بگیره بعد ماکارانی های ابکش شده رو بریز توش یه من کف قابلمه سیب زمینی نمیذارم چون خود رشته های ماکارونی ته قابلمه تهدیگ میشه خوشمزه تره یه چاله وسط ماکارانی ها درست کن مایه رو بریز توش با ماکارانی روی مایه روشو بپوشون در اگه ماکارانی چرب دوست داری قد یه قاشق غذا خوری روغن بریز روش درشو بذار اول زیرشو کم نکن دو دقیقه شعله متوسط باشه بعد شعله اشو کم کن دونه دونه بشه شعله اصطلاحا ده دقیقه ای هم دیگه بیشتر نذار بمونه وگرنه میچسبه بهم ماکارانی ها