2777
2789
عنوان

دستپختم افتضاحه افتضاااااح

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 101 پست
فیله مرغ از نیم ساعت قبل داخل اب نمک بزار اول تابه یکم گرم کن بد فیله هارو بزار داخلش ده دیقه زیرشو ...

مررسی ازتون 

من همیشه یک ساعت میزاشتم بپزه پس ۲۰ دقیقه کارش تمومه

ྀིྀི😌💅🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دمی گوجه خوشمزه که نه خمیر بشه نه خام میشه توضیح بدین

برنج دمی گوجه رو خیس نکن از قبل گوجه رو تفت بده با یکم روغن بد برنجتو بهش اضافه کن با نمک دیگ اب نریز زیر گازم زیاد کن یکی دوتا قول ک خورد زیرشو کم کن تا دم بکشه دیگ شفته نمیشع البته من عاشق دمی گوجه شفتم و تمام تلاشمو مبکنم شفته بشه

میشه ماکارانی و برنج پلو عدس رو با نکات کاملش بگی

ماکارانی واسه چهار نفر من با گوشت چرخ کرده درست میکنم همیشه 

سیب زمینی دو سه تا متوسط 

گوشت چرخ کرده یا سویا خیس خورده ۲۵۰ گرم

پیاز یه دونه متوسط 

من لپه توی ماکارانی نمیریزم دوست ندارم شاید بعضیا بریزن

اگه دوست داشتین فلفل دلمه ای نصف یه دونه متوسط 

سیب زمینی هارو نگینی خورد میکنم سرخ میکنم واسه اینکه خوب سرخ بشه شعله رو متوسط بذار خیلی هم همش نزن 

پیاز رو هم ریز خورد میکنم ریز که میگم در حدی که تو ماکارانی خیلی پیاز ها به چشم نیاد

بعد جدا از سیب زمینی ها تفت میدم همین که یه کم طلایی شد گوشت ها رو میریزم توش یه تفت در حدی که رنگ گوشت تغییر کنه اگه فلفل دلمه ای های ریز خورد شده رو اضافه میکنم یه تفت کوتاه بعد یه قاشق مربا خوری سر خالی زرد چوبه میریزم اگه هم میزنم بعد سیب زمینی هایی که سرخ شده رو اضافه میکنم بعدم رب گوجه سه تا قاشق غذاخوری اگه دوست داری ربش زیاد باشه چهار تا بریز هم میزنم خیلی نباید بعد از اضافه کردن رب مایه رو تفت بدی چون رب گوجه زود میسوزه

بعدم زیرشو خاموش میکنی این از مایه

برای رشته های ماکارانی

قابلمه ای که تقریبا تا نصف اب باشه میزارم رو بار تا جوش بیاد بعد پنج تا قاشق غذاخوری نمک میریزم توش یه بسته ماکارونی حالا رشته ای یا فرمی هر کدوم خودت دوست داری من همیشه رشته ای استفاده میکنم همیشه هم رشته ها رو سه قسمت میکنم چون رشته ی بلند دوست نداریم میریزیم توش شعله ی قابلمه هم باید متوسط باشه حدود پنج تا ده دقیقه صبر کن بعد یه دونه ماکارانی امتحان کن باید نیمپز باشه یعنی مغزش هنوز یه کم سفت باشه بعد آبکش میکنی وقتی آبکش کردی حتما زود ماکارونی ها رو آب ولم نه سرد باشه نه گرم بگیر نذار خیلی طول بکشه وگرنه میچسبن به هم بعدم بچش که ماکارانی ها شور نباشه

قابلمه رو هم آب بگیر چون نمک ریخته بودی توش باید شسته بشه سریع بدار رو گاز کف قابلمه روغن بریز به حدی که کفشو بگیره بعد ماکارانی های ابکش شده رو بریز توش یه من کف قابلمه سیب زمینی نمیذارم چون خود رشته های ماکارونی ته قابلمه تهدیگ میشه خوشمزه تره یه چاله وسط ماکارانی ها درست کن مایه رو بریز توش با ماکارانی روی مایه روشو بپوشون در اگه ماکارانی چرب دوست داری قد یه قاشق غذا خوری روغن بریز روش درشو بذار اول زیرشو کم نکن دو دقیقه شعله متوسط باشه بعد شعله اشو کم کن دونه دونه بشه شعله اصطلاحا ده دقیقه ای هم دیگه بیشتر نذار بمونه وگرنه میچسبه بهم ماکارانی ها 

میشه ماکارانی و برنج پلو عدس رو با نکات کاملش بگی

عدس پلو و برنج من هیچوقت آبکشی درست نمیکنم میگر برای مهمون 

عدس پلو واسه چهار نفر

سه پیمونه برنج 

یک و نصفی از همون پیمونه عدس

عدس ها رو دوبار آب میزنم بعدم آب میریزم دو انگشت آب بیاد روش قابلمه عدسو میذارم رو شعله تا عدس بپزه برنج ها رو هم سه بار آب میزنم میریزم بیرون تاوقتی که آب روی برنج شفاف بشه بعدش میذارم تا عدس نیمپز بشه برنج خیس بخوره بعد یه پیاز متوسط ریز خورد میکنم تو روغن تفت میدم وقتی طلایی شد زرد چوبه یه قاشق چای خوری پر و دارچین یه قاشق چای خوری سر خالی و زیره دوتا قاشق غذاخوری اضافه میکنم به پیاز ها تفت میدم زیرشو خاموش میکنم 

عدس ها وقتی تقریبا پخته باشه یعنی یه کوچولو هنوز زنده اس آب روی برنج رو خالی کن برنج ها رو بریز تو قابلمه ی عدس همونجور که رو شعله اس. تقریبا به اندازه ی یه بند انگشت آب باید روی برنج و عدس ها رو بگیره صبر کن آب بجوشه و کم بشه وقتی آب تقریبا هم سطح برنج ها شد پیاز هایی که تفت داده بودی و یه قاشق مربا خوری پر نمک اضافه کن همبزن صبر کن آب برنج ها تبخیر بشه وقتی به جلز و ولز افتاد دمی بذار زیرشم کم کن جوری که شعله دونه دونه بشه اینکه زیرشو کی خاموش کنی بستگی به برنجت داره من برنج ایرانی استفاده میکنم نیمدونه و طارم هاشمی ترکیبی تقریبا بیست دقیقه دم میکشه تا کامل پخته بشه اگه دمی رو برداشتی دیدی هنوز پخته نشده یه نصف لیوان آب بریز روش دوباره دمی رو بذار تا وقتی بپزه

دمی گوجه چه جوری درست کنم ؟ یا خمیر میشه یا خام. نمک و روغن چقدر بزنم برای هر پیمانه برنج؟

من راستش نمیدونم به ازای هر پیمونه برنج چقدر نمک و روغن میخواد ولی خودم برای چهار نفر سه تا پیمونه برنج میذارم حدود سه تا قاشق غذا خوری روغن یه دونه قاشق م پر هم نمک

برنج ۳ تا پیمونه 

گوجه رو من معمولا پوره میکنم با خورد کن دستی ولی اگه دوست ندارین میتونین ریز خورد کنید دیگه تو خورد کن نریزین ۳ تا گوجه 

اگه رب هم میزنید ۲ تا گوجه بسه با یه قاشق غ رب

سیب زمینی متوسط ۲ تا

زرد چوبه یه قاشق چ سر حالی

زعفران دم‌کرده ۱ ق چ

نمک یه قاشق م پر

فلفل قرمز هم یه کم واسه مزه اش

روغن ۱ ق غ

پیاز ا دونه متوسط

پیاز رو خورد کنید خیلی هم ریز نباشه تفت بدین قبل از اینکه طلایی بشه سیب زمینی های نگینی رو بریزید تا وقتی پیاز ها طلایی بشه زرد چوبه و زعفران و فلفل رو اضافه کنید تفت کوتاه بعدم گوجه ها و رب رو اضافه کنین تفت بدین تا گوجه یه کم آب بندازه بعدش برنج هایی که از قبل خیس خورده بریزید تو قابلمه هر تعداد پیمونه برنج دارید یه پیمونه کمتر آب هم باید اضافه کنید چون گوجه خودشم آب پس میده نباید خیلی اب داشته باشه تا آب برنج که بخار شد شعله رو خیلی کم کنید تا به قول معروف شعله دونه دونه بشه بعد دمی بذارید 

بیست دقیقه تا نیم ساعت دم میکشه معمولا مگر اینکه برنج خیلی دیر پز باشه باید تا ۴۰ دقیقه بذارید باشه