2777
2789
عنوان

اضطراب اضطراب اضطراب

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 83 پست
قرص هاتو چند وقت خوردی؟در کنار روانپزشک روانشناسی هم باید بشی.

اولی حدود ۵ ماه دومی حدود ۱ ماه 

ذره‌ای تاثیر نداشت 

روانشناس هم میرفتم ولی تاثیری نداشت فقط میگفت سرچ نکن که سرچ نمیکردم دیگه و چندتا تمرین داد برا تنفس و شل کردن بدن:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اهوازم.تو‌کجایی.ولی ببین من ی مدت اینجور بودم هم روانپزشک‌میرفتم هم درکنارش مشاوره‌باید هردو باهم ...

منم ایذه‌ام 

بابا به خدا روانشناس هم رفتم ولی همش میگه سرچ نکن که خب سرچ نمیکردم دیگه و یه چندتا تمرین تنفسی داد

اره دختر منم تا چند روز به این فکر میکردم که اگه دکتر اشتباه تشخیص بده که مردیم و بذارنمون تو قبر چی ...

منم فقط اینجور فکرا میاد سرم ک نتونم با همسرم پیرشم یمریضی بد بگیرم

یا ی جاییم درد میکنه فوری فک میکنم ی چیز بدهست 

ی مدته اینجوریم 

تو چ مدته اینطوری هستی؟

باید از نینی سایت یا جاها ی مخرف دور شیم بگردیم فکر نکنیم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
کیه دکترت به خدا ناامید شدم دیگه 😭

نا امید نباش دکترم دکتر ملکیان هست شیراز هست ویزیت تلفنی هم داره من به خیلیا معرفیش کردم. همگی بشدت راضی بودن 

یه مشاور هم هست خانم جعفری اینم از ریشه با یه تکنیک هایی کاملا خوب میشی من 8 جلسه باهاش داشتم خداروشکر اوکی شدم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

اولی حدود ۵ ماه دومی حدود ۱ ماه ذره‌ای تاثیر نداشت روانشناس هم میرفتم ولی تاثیری نداشت فقط میگفت سرچ ...

پنج ماه خوردی مثلا بیست درصد هم خوب نشدی؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
منم فقط اینجور فکرا میاد سرم ک نتونم با همسرم پیرشم یمریضی بد بگیرمیا ی جاییم درد میکنه فوری فک میکن ...

اتفاقا تو نی‌نی سایت سرگرم میشم 

یا مثلا میبینم دوتا آدم مثل منن آروم میشم 

من قبلا به مدت ۲ ماه اینجوری بودم اون موقع به غرق شدن یا زنده شدن تو قبر فکر میکردم بعد خوب شد تا ۴ ماه خوب بودم بعد اون۴ ماه یه دوره ویروس گرفتم و کم‌کم مضطرب هم بودم زن عموم فوت شد بابای دوستم فوت شد دیگه همش تو فکر اینا بودم و میگفتم نکنه خدایی نکرده برا خودم یا خانوادم اتفاق بیفته همون موقع ها از استرس پا شدم رفتم متخصص قلب چون بابای دوستم ایست قلبی کرده بود 

بعد دکتر گفت چیزیت نیس کم کم دیدم بی اشتها شدم و حتی گاهی وقتا از استرس استفراغ میکردم میگفتن ویروسه درحالی که از استرس بود و خب من میگفتم سرطان معده گرفتم رفتم آندوسکوپی دادم گفتن معدت سالمه گفتم پس سرطان روده است بعد دکتر گفت با آندوسکوپی روده هم مشخصه گفتم خب پانکراس و... کم کم یه دور کل اعضا رو زدم 

بعد میگفتم ام اس پارکینسون 

چند روز گیر دادم به این که تو قبر بذارنمون ولی زنده باشیم با پرستار شهرمون صحبت کردم گفت غیر ممکنه همچین چیزی برو ذهنتو درمان کن 

بعد از صبح تا حالا گیر دادم به این که یه وقت سکته مغزی کنم بعد کر و کور و لال شم زحمتم بیفته گردن مامان بیچارم 

در کل ۶ ماهه که اینطورم 

یعنی حدود ۶ ماه از اولین حال بدی که رفتم بابتش آندوسکوپی دادم میگذره

پنج ماه خوردی مثلا بیست درصد هم خوب نشدی؟

نه به ارواح خاک بابام 

یه مدت اومدم خونه با دوستام میگشتم خوب بود 

اما بعد یه مدت شدیدتر از قبل برگشت زنگ زدم به دکترم گفتم چیکار کنم گفت کلردیازپوکساید رو دو بار بخور 

دو بارش کردم دیدم خوب نشدم بعد چند هفته دوباره زنگ زدم گفت سه بارش کن سه بارش کردم هم تاثیری نداشت 💔💔💔