2777
2789

من تازه رفتم تو پنج ماه این فرو رفتگی ها درست بالای سوراخ بینیم به وجود اومدن پیش دکترم ویزیت شدم ایشون گفتن با ماساژ برطرف میشه و تا یکسال زمان میبره به نظر شما چیه این فرو رفتگی ها درست میشن؟ با اینکه دکترم گفته رفته رفته که ورم بینی می‌خوابه پوست جمع میشه اینطوری شده و درست میشه ولی من فک میکنم داره دست به سرم می‌کنه و خوب نمیشه از نیم رخ خیلیییی زشت دیده میشه سمت چپم

تو نی نی سایتم هر کیو دیده میگه نرفته و مجبور شده فیلر بزنه 

از یه دکتر دیگم پرسیدم گفته پوست که جمع شده چسبیده به غضروف دکترت باید با بی حسی با سوزن آزادش کنه پوستو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از عملم همین مشکل داشتم دکتر خودش واسم آمپول زد اما خب اون فرورفتگی کامل رفع نشد دست که میکشم سم ...

دکتر من میگه خودش می‌ره آمپول و ... نمیزنه اصلا فک میکنم داره دست به سرم می‌کنه 

درست میشه من بینی ام خیلی افتاده بود ماساژ دادم خیلی بهتر شد

توروخداااا؟ 😭😭اصلا حالم خیلیی بده بعد عمری یه عمل کردم اینطوری شده اونم ورم یک ژرفه دارم دست میکشم نرمه می‌ره تو ولی کلا الان چند ماهه این ورم نمیره 

اینم از این فرو رفتگی ها 

دکتر من میگه خودش می‌ره آمپول و ... نمیزنه اصلا فک میکنم داره دست به سرم می‌کنه

به نظرم که خودش نمیره مال من با آمپول هم کامل خوب نشد ، من حس میکنم این قسمت بیشتر سوهان کشیده 😐🤣