2777
2789
من خودم این مشکل رو داشتم الان بهترم درد من سمت راست کمرم بود سنتی جا انداخت ولی مال شوهرم وسط کمرهو ...

منم دیسک و سیاتیک دارم سمت راست اما چنباررفتم مثلااا جابندازن هیییییچی نشد الکی بود

دراخر یجارفتم گف باااید بری ورزش کنی عضلاتت خیییلی ضعیف

میگن بارفیکس خوبه برا دیسک و اینا

اب درمانی

یا باشگاه حرکات اصلاحی

البت قبلش بره دکتر ببین چیه دقیق سرخود کاری نکنه

چون درس اینای ک گفتم مناسب برا کمردرد اما بعضیا میبینی مشکلش جوریه ک مثلا میگن نباید خیلی تکون بخوری و..باید دکتر تشخیص بده

مثلا برا من همه اینای ک گفتم دکترم گف خوبه اما شاید برا شوهرشما خوب نباش

...
چه عجیبمنم از وقتی ازدواج کردم کشاله رانم درد میکنه

شاید پ*وزی*شن نامناسب بوده در رفته🥲حتی نشستن تاثیر میزاره گاهی لگن ادم درمیره همون قسمت کشاله

کلا مواظب باشین چجور میشینین و چجور وامیستین

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیسک و سیاتیک دارم سمت راست اما چنباررفتم مثلااا جابندازن هیییییچی نشد الکی بوددراخر یجارفتم گف ...

من مهره کمرم در رفته بود رفتم جا انداختم اولش خیلی درد داشت ولی بهتر شدم حداقل اگه دو بار خم راست بشم از درد نمیمیرم

باید چیکار کرد اگه در رفته باشه؟

حرکات اصلاحی

فک کنم مال منم در رفته چون کشاله راستم تق تق میکنه گاهی

برو باشگاه حتما اسی برو ورزش خیلی خوبه منم میخام شرو کنم

خصوصا اگ بیتحرکی

...
حرکات اصلاحیفک کنم مال منم در رفته چون کشاله راستم تق تق میکنه گاهیبرو باشگاه حتما اسی برو ورزش خیلی ...

اره منم وقتی میخوام شلوار پام کنم پامو میارم بالا صدا میده

ببخشید من تاپیک میزنم میگه به زودی منتشر میشود ولی نمیشه چرا

آیدا صدام کن❤️مشاور پوست هستم اگه مشاوره رایگان میخوای عکس پوستت رو به تلگرام aida_skin بفرست تا راهنماییت کنم🥰( نگران نباشید بازاریاب نیستم)

چه عجیب

اره دیگ ما انواع ورزش داریم فقط بدنسازی ک نیس

هرکدوم برا یچیزه

برا کمر درد و اینا و مقاومتی معمولا پیلاتس میگن خوبه

ی ورزش دیگم هس

اسنپی میگن این خیلی خوبه

اگ بتونی پیدا کنی

...