2777
2789
عنوان

عصر میرم اقدام کنم طلاق بازم شکست برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 52 پست
اگه میدونی هیچی برای مهریه ات نداره بده. بچه ات بگو جای مهریه. که پس فردا همین خانواده اش صد متر ز ...

فکنم بخاطر اعتیاد و زندان حضانت ب مادر بدن

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
برات آرزوی آرامش میکنم فقط یه نصیحت تاچندسال دیگه ازدواج نکن توروخدابیست و پنج سال سنی نیست که دوبار ...

والا بخدا حرفت حقه،کاش دخترای سرزمینم اینقدر برا ازدواج عجله نمیکردن،مخصوصا اونابی که خانوادشون خوبن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به این وقت اذان نمیخوام قضاوتت کنم ولی اخه برا ازدواج دوم دیگه آدم تمام سوراخ سمبه هارو درست وحسابی ...

چون سنم کم بود 19 سالم فقط میگفتم ازدواج کنم نشنوم نامزد اولم زودتر از من ازدواج کرده شوهردومم که مجرد بود گفتم همینو میخوام خانوادم اصلا راضی نبودن من اصرار کردم کاش نمیکردم 

شما بچه داری؟ اگه نداری فرض کن بچت دوماهه باشه با خانمت قهر کردی خانمت رفته خونه پدرش بچه رم برده تح ...

من هنوز مجردم. ولی طبیعتا بچه کوچولو ها رو میبینم دلم براش غش میره. چه  برسه به اینکه خودم یکی ازین بچه کوچولو ها رو داشتم. این ادم فکر شیشه کشیدنشه نه بچه دار. زن هم برای تشکیل خانواده نگرفته برای تکمیل لذتش در کنار شیشه کشیدنش گرفته