2777
2789
عنوان

همه اینجا میگن یا دور بین بزار یا ضبط صوت تا خیانت مشخص شه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه ضبط صدا بریز رو گوشیش و تو چند تا پوشه قایمش کن‌نبینه اش و اعلانات ضبط صدا هم ببند که متوجه ن ...

حتی ی لحظه نمیده .رمز  داره

با خودش همه جا میبره حموم 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
هر شب رو تختم باهاش س.س داشته لباسای منو پوشیده زنکه لباس زیر و لباس خاب و یه عالمه کصافط کاری ک قلب ...

دیگه اینا رو فهمیدی موندی ک بگی پای گریه های اون موندی؟ شوخی میکنی دیگه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
من جدا میشم اگه اینجوری باشه شک نکن .ولی نمیدونم چجوری آخه گوشی نمیتونم بزارم چون حتی شهرستانم هستم ...

خب کاری نداره اگه واقعا می خوای دستشو رو کنی یبار بگو دارم میرم شهرستان بعد نرو مهمون خونه ای جایی بمون ب مادرتونم بگو ک بگه اونجایی بعد زاغ سیاشو چوب بزن ببین کسی و میاره خونه یا نه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

بخاطر دوست داشتن برگشتم و الان منتظرم دوباره چیزی ازش ببینم بعد ب حسابش میرسم..شماهم اگ واقعا چیزی ب ...

چی این مردو دوست داری 

اگه بچه داشتی میگفتم خدا اجر این بزرگواریتو بده ک از خودت برای اینده بچه ها گذشتی و سر زندگیت مونده چون طلاق بچه رو نابود میکنه

ولی الان چرا واقعا؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
عزیزم ببخشید خیلی دردناکه وای چرا تحمل میکنی؟ بخدا داری خودتو اذیت میکنی چندسالته ؟؟

من می‌خواستم این سوالو از خودت بپرسم

چرا تحمل می کنی مرد مریضو؟

بدون خیانتم قابل تحمل نیست

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.