2777
2789
عنوان

همه اینجا میگن یا دور بین بزار یا ضبط صوت تا خیانت مشخص شه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 85 پست
ی سوال خیانت در چ حد بود؟ تلفنی یا جنسی ببخشید اگه اذیت میشی ولی واقعا کمک کننده س.

هر شب رو تختم باهاش س.س داشته لباسای منو پوشیده زنکه لباس زیر و لباس خاب و یه عالمه کصافط کاری ک قلبم الان دوباره از یاد اوریش ب درد میاد خدا لعنتش کنه

هر شب رو تختم باهاش س.س داشته لباسای منو پوشیده زنکه لباس زیر و لباس خاب و یه عالمه کصافط کاری ک قلب ...

عزیزم ببخشید خیلی دردناکه 

وای چرا تحمل میکنی؟ 

بخدا داری خودتو اذیت میکنی 

چندسالته ؟؟

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید خیلی دردناکه وای چرا تحمل میکنی؟ بخدا داری خودتو اذیت میکنی چندسالته ؟؟

بخاطر دوست داشتن برگشتم و الان منتظرم دوباره چیزی ازش ببینم بعد ب حسابش میرسم..شماهم اگ واقعا چیزی باشه و صداشو بشنوی اون روز قطعا میمیری و باورکن حتی مرگ پدر و مادر آدمم انقد سخت نیست ک خیانت همسر سخته چون من هردوشو کشیدم

بخاطر دوست داشتن برگشتم و الان منتظرم دوباره چیزی ازش ببینم بعد ب حسابش میرسم..شماهم اگ واقعا چیزی ب ...

😔😔😔ان شاءالله آدم سر ب راهی بشه منم پدرم فوت شده خدارحمت کنه رفتگانتونو. 

من  الانم حتی ب طلاق فکر میکنم بخاطر اخلاق بدش و شاید باورت نشه هربار ک رفتم خونه مادرم برا طلاق . اصلا حتی یبارم دلم تنگ نشده 

ولی خب اونقدر اومدو رفت و معذرتخواهی گریه و التماس 

نمیدونم اقدام ب خودکشی ک برگشتم !!

من مهریمو بخشیدم البته ب زور 

جاش حق طلاق گرفتم 

😔😔😔ان شاءالله آدم سر ب راهی بشه منم پدرم فوت شده خدارحمت کنه رفتگانتونو. من الانم حتی ب طلاق فکر ...

ما چقد شبیه همیم منم چند بار برای طلاق رفتم با گریه و خودکشی زاری و التماسش برگشتم مهریمم منم بخشیدم آدمیه  ک از اینطرف میگ بدون تو نمیشه از اینطرف خیانت و خشم عصبانیت و تعصب و هزار مشکل داره از طرفیم موقع مهربونی خیلی خوبه

ما چقد شبیه همیم منم چند بار برای طلاق رفتم با گریه و خودکشی زاری و التماسش برگشتم مهریمم منم بخشیدم ...

ی بنده خدایی از نزدیکان میشناسم الان یکماه جدا شده بعد ۲۳ سال زندگی . هم خودش هم شوهرش معلم هستن . الان ۴۵ سالشه 

دوتا پسر داره ک یکیش ب شدت افسرده شده  جوری ک از دانشگاه زنگ زدن گفتن خانوم اگ پسرتون بلایی سر خودش آورد خودتون مسئولید 

شوهرش ۵ سال پیش با یکی از همکارا ب خانومش خیانت میکنه و دوباره ۵ سال اینکارو تکرار کرد .

رفتن مشاوره گفتن شوهرش بیماری شخصیت مرزی و خودشیفتگی داره 

ب من گفت اگ زندگیت شبیه منه قبل اینکه بچه داری جدا شو چون بعدش باید مثل اون بخاطر بچه تحمل کنم .‌.

خیلی ۲۳ سال زندگی مشترک رو یک تنه گند زد رفت

ما چقد شبیه همیم منم چند بار برای طلاق رفتم با گریه و خودکشی زاری و التماسش برگشتم مهریمم منم بخشیدم ...

نگفتید چندسالتونه؟

شوهر من ب شدت عصبی پرخاشگری 

وسیله میشکنه  و مدام خونوادم تحقیر میکنه 

اوایل چندین بار کتکم زد ...

بنظرم این دسته از آدما مریض هستن و ریشه مشکلاتشونم برمیگرده ب کودکی و  طرز برخورد خونوادشون .

چون پدرشوهرم ی آدم مستبد بود هرچند قبل اینکه من عروس خونوادشون بشم فوت شده بود اما وقتی از اطرافیان می‌شنوم میبینم تقریبا شوهرم رفتارش کپی اون از خدا بی خبر ه 

نگفتید چندسالتونه؟شوهر من ب شدت عصبی پرخاشگری وسیله میشکنه و مدام خونوادم تحقیر میکنه اوایل چندین ب ...

من ۲۴سالمه همسرم۳۶ واقعا آدم با هرنشونه از خیانت شوهرش میمیره زنده میشه منم حس می‌کنم دیگ دارم روانی میشم خنده و گریم مشخص نیست دایم فکر می‌کنم خودمو عذاب میدم شخصیت جفتشون تقریبا مثل همه

متاسفانه منم مثل شما شک داشتم ولی شکم به واقعیت تبدیل شد و متوجه شدم همسرم خیانت میکنه ولی خوب بخاطر ...

خیانت جنسی بوده؟

الان چطوره رابطتتون  برا اثبات وفاداری چکار میکنه؟ 

گوشی موبایلش رمز داره؟بچه دارید

مرسی واقعا تپش قلب گرفتم از دست کاراش .‌ز ندهیم کپی فیلم ملی و راه های نرفته ش اصن جدای از این بحث ک ...

چی بگم عزیزم 😔😔😔 خدا به دلت برسه... چیزی که از تاپیکات خوندم و متوجه شدم، تو دختر با خدا و خوش قلب و خوش سیرتی خستی... همیشه میگفتم با خودم حیف از این دختر... امیدوارم خدا برات بسازه عزیزم

چی بگم عزیزم 😔😔😔 خدا به دلت برسه... چیزی که از تاپیکات خوندم و متوجه شدم، تو دختر با خدا و خوش قل ...

مرسی عزیزم

اسی یه مغازه دار بود گفتی آشناتونه چرا ب اون نمیسپاری یا اگه با یکی از همسایه هات خوبی بده اون مراقب باشه عکسی فیلمی چیزی برات بگیره

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 
اسی یه مغازه دار بود گفتی آشناتونه چرا ب اون نمیسپاری یا اگه با یکی از همسایه هات خوبی بده اون مراقب ...

مرسی