2777
2789

ببینین من هیچوووقت پریودم عقب نیفتاده 

چهارمین ماه اقدامم 

ماه قبل دوم لک بینی داشتم ششم پریودم شروع شد 

حالا این ماه یه هفته عقب انداختم بی بی چکام منفیه فقط یدونه هاله انداخت ولی از دیروز سه تا لکه داشتم اونم نه در حدی ک لباسمو کثیف کن فقط تو دسشویی دیدم 

باید چیکارکنم خیلی حالم بده 

منو تو تاپیکای انرژی مثبت تگ کنین دوست جونیام😘😘😘❤️❤️😘❤️😘😘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لک میتونه از نشانه های بارداری باشه خانوم گل خواهر شوهر بنده خدای من سر هر دوتا بچش عین ۹ ماهشم پریو ...

اخه از یه طرف بی بی چکام منفیه

دکتر ماه قبل رفتم ی سری دارو داد مکمل و اینا دیگ نرفتم

زنگ بزن از منشیش بپرس پس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
مگه نمیگی هاله دارهیه ازمایش خون بده خودتو راحت کن

وای امیدوارم میشم بعد منفی میشه حالمو میگیره یدونه حاله داشت فقط بعدش دوباره یکی زدم اول حاله داشت بعد انگار پاک شد

وای امیدوارم میشم بعد منفی میشه حالمو میگیره یدونه حاله داشت فقط بعدش دوباره یکی زدم اول حاله داشت ب ...

ایشالا که بارداری عزیزم

اگرم نبودی فدای سرت دفعه بعدی ایشالا

استرس خودش از عواملی هست که باعث میشه باردار شدن سخت اتفاق بیوفته

ایشالا که بارداری عزیزماگرم نبودی فدای سرت دفعه بعدی ایشالااسترس خودش از عواملی هست که باعث میشه بار ...

فک نمیکردم اصلا اینطوری باشم ولی واقعا هر ساعتش سخت میگذره ک نمیدونم هستم یا ن

حتما برو آزمایش خون بده . اگه مثبت باشه شاید لازم باشه شیاف پروژسترون استفاده کنی .

حتما باید ناشتا باشی برا ازمایش بارداری؟؟