2777
2789
عنوان

خانومایی ک بالای ده سال سابقه زندگی مشترک دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8 بازدید | 29 پست

نعنا  و خیارو گوجه ،بادمجان، لبنیات ، فست فود،سوسیس و کالباس و انواع سس، کاهو حدالامکان از برنامه غذاییش حذف کن و هرشب بهش عسل وسیاهدونه( اگه طبعش سرده) بده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اگر قبلا مشکلی نداشته و تو این یه سال این جور شده چند تا حالت داره

یا مشکلی پزشکی پیش آمده براش

یا فکرش مشغوله و استرس کاری داره

یا دعا و جادو کردنش

به احتمال ۱ درصد سرش جای دیگه گرمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال دعا و چشم زخم و همه چی هست ولی بهتره اول از نظر روحی دوم جسمی پیگیری کنی بعد بری سراغ این چیز ...

ن اصلا سرکوفت نزدم

اسپری این چیزا استفاده میکنه و راحته باهام 

از نظر مشغله پره ولی خب روحیه اش بالاس ادم افسردگی نیست مشکلی نداریم شکر خدا تو زندگی

حس میکنم رغبتی نداره خودش یکبار گفت من نمیام دکتر تو برو دارو داد بده بخورم

چ دکتری برم؟ اخه روم نمیشه ب جز زنان بگن چ زن پرویی دنبال ح ش ری کردن شوهرشه🙄😑

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
باید ازش بخواهی... باید خواسته های زناشویی رو حتما حتما به مردها خیلی واضح گفته بشه... خودشون متوجه ...

اینقدر پیش قدم شدم ک حالم از خودم بهم میخوره اگ من پیش قدم نشم همین ماه یبارم نداریم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

۱۰ سال که نه ولی شوهرم تو رنج سنی شوهرته ۳۲ سالشه 

هیچوقت نشده رابطه نداشتنمون بالای دو روز بره  💀

به سردی و گرمی و دعا و اینا اعتقادی ندارم به نظرم یه آزمایش هورمونی بده همسرت 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

ایشون سطح تستسترون پایین دارن

دقیقا

من حس میکنم مشکل علمی و پزشکی ربطی ب جادو و خستگی نداره

خودشم هرکار میکنه از انواع قرص و اسپری و..‌ فایده نداره

خیلی میخاد ادامه بده مثلا فرداشم دوباره و... اما تواناییش رو نداره انگار 

درمونده بیچاره

حالا واسه این موضوع چ دکتری باید برم و چیکارکنم!

نعنا و خیارو گوجه ،بادمجان، لبنیات ، فست فود،سوسیس و کالباس و انواع سس، کاهو حدالامکان از برنامه غذ ...

طبعش گرمه و کلی مغزیجات میخوره و ازاوناس ک ۱بحانه کوبیده و حلیم باید باشه خیلی خودش تقدیت میکنه این مورد اصلا اثری نداره

اگر قبلا مشکلی نداشته و تو این یه سال این جور شده چند تا حالت دارهیا مشکلی پزشکی پیش آمده براشیا فکر ...

ن سرش گرم نیست خودشم دنبال چاره اس و اعتماد بنفسش سر این موضوع پایینه

ان شاا... اول میرم دنبال پزشک بعدش جادو جنبل

دقیقامن حس میکنم مشکل علمی و پزشکی ربطی ب جادو و خستگی ندارهخودشم هرکار میکنه از انواع قرص و اسپری و ...

اورولوژیست برن

نکنه فکر کردید به جادو ربط داره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

ن سرش گرم نیست خودشم دنبال چاره اس و اعتماد بنفسش سر این موضوع پایینهان شاا... اول میرم دنبال پزشک ب ...

انشاالله درست بشه برای خودم هم پیش آمده برای ما جادو و جنبل بود رفتین باطل کردیم و یه سالی خوب بود باز روز از نو روزی از نو

کسی که ما رو جادو میکنه جاریم هست تا میفهمه اوکی شدیم دوباره میره جادو میکنه

اورولوژیست برننکنه فکر کردید به جادو ربط داره

شهر ما اورولوژیست و س ک س تراپی نداره

انشاالله درست بشه برای خودم هم پیش آمده برای ما جادو و جنبل بود رفتین باطل کردیم و یه سالی خوب بود ب ...

واقعا اثر داشت همینطوری بود؟

من کسی رو سراغ ندارم باید ب مادرم بگم ک روم نمیشه

واقعا اثر داشت همینطوری بود؟من کسی رو سراغ ندارم باید ب مادرم بگم ک روم نمیشه

اثر  داشت اما چون طرف جاریم هست همیشه حاضر در میدان دوباره جادو میکنه

برای من خواهر شوهرم رفت باطل کرد 

سکس تراپ با ارولوژی فرق دارهمگا میشا نداشته باشه

شهرستان کوچیکیم خب دکترای اولیه هم انچنان زیاد نیستن چ برسه اینا...