2777
2789

شما هر چند وقت یکیار رابطه دارید

همسر من ۳۵سالشه ده ساله زندگی میکنیم باهم

یک سالی هست ماهی یک دفعه گاهی چهل روزی یک دفعه

اونم فوری کارش تموم میشه زیر ۵ دقیقه

من خودم توی دهه ۲۰ زندگیمم و پور شور خیلی از این بابت ناراحتم 

چیکارکنم بنظرتون اهل مشاور دکتر بیا هم نیست!

قطره گل سرخ خوبه بدم بهش؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهه بیستی ده ساله ازدواج کردی؟؟چن سالته

عزیزم من ۱۵ سالگی ازدواج کردم خیالتون راحت شد؟

یه عده دنبال زیر بغل مارن خب شرایط ماهم این بوده چ میشه کرد همش باید حرف بخوریم؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
احتمالا سرد مزاج هست بیشتر

ن خب یکساله اینطور شده 

قبلا هم اتیشی نبود ولی خب در این حدم نبود

عزیزم من ۱۵ سالگی ازدواج کردم خیالتون راحت شد؟یه عده دنبال زیر بغل مارن خب شرایط ماهم این بوده چ میش ...

دعوا داری؟! سوال بود فقط

خوب اینم عواقب اختلاف سنی زیاد هس الان شما اوج جوانی هسی ایشون سرد هس

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

احتمال دعا و چشم زخم و همه چی هست ولی بهتره اول از نظر روحی دوم جسمی پیگیری کنی بعد بری سراغ این چیزها ....

اول یه ازمایش کلی و بخصوص هورمون و انواع ویتامین بدید، دوم از نظر روحی زیر نظرش بگیر ببین مشغلش زیاده یا ذهنش درگیر چیزیه ...؟ بعد اگه این چیزها نبود ببندش به چیزهای گرم بخصوص گلاب، قطره گل سرخ، زنجبیل ، عسل و سیاهدونه و گوشت گوسفند ...

از اسپری و قرص تاخیری هم حتما استفاده کنید ...شاید چندباری به رو اوردی که مارت زود تموم میشه و خجالت زده و سرد شده ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
والا برا من اینجوری پیش نیومده این قدر طولانی بشه زمانفکر کنم مشکل پبدا کرده یه چکاپ ببریدش

چکاپ چی؟

چکاپ کلی؟ مگ مشخص میشه مسائل جنسی!

ببین اگ خودم بدون همسرم برم دکتر زنان مشکل رو بگم چی

دعوا داری؟! سوال بود فقطخوب اینم عواقب اختلاف سنی زیاد هس الان شما اوج جوانی هسی ایشون سرد هس

خب اونم پیر ک نیست ۳۵ سالشه

الان پیرمردا از این بهترن🤦🏻‍♀️😅

خب اونم پیر ک نیست ۳۵ سالشهالان پیرمردا از این بهترن🤦🏻‍♀️😅

😄😄پیرمردا ک آره والا آتیششون تنده

شوهر منم ۳۵ سالشه تقریبا سرده..

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی