2777
2789

خودتون و جای من بزارین 

شوهر من چون از لحاظ مالی از خانواده ش بهتره و از بچگی هم کار کرده و کم خرج شون بوده همه شون ازش فقط انتظار دارن و سواستفاده میکنن

یک برادر معلول جسمی داره سی سالشه از بهزیستی بش پول میدن، مردم بش پول میدن، میتونم بگم دو سومشو خانواده ش (برادراش و پدر مادرش و زن برادراش) میخورن ازش

بعد این برادرش تا شوهرم و میبینه میگه فلان چیزو ندارم، فلان چیزو لازم دارم و برام بیار و بخر و.... 

شوهرم م خیییییلی ب حرفش گوش میده

حالا 

من عقلن میگم نباید شوهرم اینقد ب حرفش گوش بده چون اولا شده وظیفه ش دومن پرو شده

دلمم میگه معلوله گناه داره ول کن 

از اونورم میگم درسته معلوله ولی چرا پولای خودشو میده ب بقیه 

نظر شما چیه 

اگه در امدتون طوریه که مثلا دو سه تا خونه وماشین و مغازه دارید، یعنی خودتون خداروشکر تو سختی نیستید، در یه حد متعادل ، همسرتون حواسش ب زندگی خانوادش هم باشه خوبه، زید نه، در حد تعادل

ولی اگه متوسط هستید خدایی این زمونه هرکی زندگی خودشو با زور میچرخونه، نباید از شما توقع کنن

و باید یه جا بگید بهشون 

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردم براش 

اون فقط میخواد بدونه هنوز داداشش بهش محبت داره یا نه هنوز برای داداشش ارزش داره یا نه 

شمام همراهی کن بخدا خدا صد برابرشو برمیگردونه تو زندگیت

دلخوشیش همین یه برادره باور کن

اگه در امدتون طوریه که مثلا دو سه تا خونه وماشین و مغازه دارید، یعنی خودتون خداروشکر تو سختی نیستید، ...

درامدش ماهی چهله

ولی خودمون خرج داریم پسر بزرگ داره از زن اولش ماهی بیست خرجشه

الان بنظرتون بش بگم اینقد برای اون برادر معلولش خرج نکنه 

الهی بگردم براش اون فقط میخواد بدونه هنوز داداشش بهش محبت داره یا نه هنوز برای داداشش ارزش داره یا ن ...

کسانی که معلولیت دارن،خیلی زیاد حمایت میشن.خودمون تو فامیل داریم.ولی متاسفانه یه سری از خانواده ها،از این شرایطش سو استفاده میکنن به نفع خودشون.درسته که ثواب داره ولی ایشون خودش خرجش درمیاد،خود اسی هم گفت.

حالا محبت کردن قضیه اش فرق داره،به اندازه باشه خوبه

کسانی که معلولیت دارن،خیلی زیاد حمایت میشن.خودمون تو فامیل داریم.ولی متاسفانه یه سری از خانواده ها،ا ...

دقیقا سالی یکی دو بار خودمون با خواست خودمون براش هدیه مییبریم دیگه چرا هی درخواست میکنه

عزیزم برادران دیگه ش چی؟ چرا پولای خودشو ب اونا میده

اون اصلا دنبال پول نیست قشنگم

کاری به خانواده و برادرای ببخشید بی فکرش ندارم اون از این راه داره محبت شوهر شما رو برای خودش میخره چون اینطور که معلومه بقیه بخاطر پول بهزیستی و اینا باهاش ارتباط دارن کلا ولی شوهر شما چون از اول به ایشون لطف و محبت داشتن ایشون میخواد هر وقت میبینتش مطمعن شه که هنوز اون عشق و محبت وجود داره

دقیقا سالی یکی دو بار خودمون با خواست خودمون براش هدیه مییبریم دیگه چرا هی درخواست میکنه

بهزیستی و کمیته و‌..هم رسیدگی دارن.بنظرم در حد اعتدال همه چی خوبه،نه توقع بی جا.شایدم نمیتونه پولاشو نگه داره،منظورم اینه که بقیه زرنگترن و ایشون عقلش نمیرسه.حالا بقیه وضع مالیشون چطوره؟؟اگه خوبن که چرا پولای ایشونو میگیرن،بذارن براش پس انداز بشه،در آینده کمکش بشه.همیشه که پدر و مادرا زنده نیستن و کمکش کنن یا نگهش دارن