2777
2789
عنوان

یک سوال دارم لطفا کمک کنین خیلی استرس دارم🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 38 پست
برا این ک همه جای بدنش پخش شده هر جای بدنش یک دونه تا هفت یا هشت دونه هستش

هومممم ؛ ب جدیت میتونم بگم باید پیگیری کنه چون خال گوشتی اینجوری نیس زگیل تناسلی مردانه و حتی زنانه بسته ب تایپش میتونه پر خطر و کم خطر باشه، خارونده زیاد شده ، ممکنه زگیل در دهان هم باشه ک بدنشو مثلاااا بوسیده باشن و بازم از مخاط ب پوست انتقال داده شده باشه ، والا من بودم دست ب این بدن نمیزدم تا نتیجه پاتولوژی و دکتر اورولوژی بیاد

🐈‍⬛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک حالت نه بگی داخلشون خون هستش نیست بر امدگی هستش قهوه ای هستش

زگیل رو نمیشه کند، زخم بشه خون زیاد میاد اصن گیریم ک  پوست روشم برداشتید ، دوباره همون براومدگی رو درست میکنه.، رنگ پوست میتونه باشه رنگ خال میتونه باشه حالت گل کلم داره یا شایدم صاف ولی براونده باشه 

🐈‍⬛

عزیزم یک سوال بپرسم فقط رو الت تناسلی میزنه یا رو بدنم پخش میشه میشه به سوال هام پاسخ بدین

مهم ترین بخش اندام تناسلی ، اگر از اونجا پوست ب جاهای دیگ مالیده شه بله منتقل میشه

🐈‍⬛

زگیل رو نمیشه کند، زخم بشه خون زیاد میاد اصن گیریم ک پوست روشم برداشتید ، دوباره همون براومدگی رو د ...

اینا صاف هستش ولی بر امده هستش یک حالتی هستش برق میزنه کلا مشخص هستش جوش نیست