2777
2789
عنوان

یک سوال دارم لطفا کمک کنین خیلی استرس دارم🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 38 پست
برا این ک همه جای بدنش پخش شده هر جای بدنش یک دونه تا هفت یا هشت دونه هستش

هومممم ؛ ب جدیت میتونم بگم باید پیگیری کنه چون خال گوشتی اینجوری نیس زگیل تناسلی مردانه و حتی زنانه بسته ب تایپش میتونه پر خطر و کم خطر باشه، خارونده زیاد شده ، ممکنه زگیل در دهان هم باشه ک بدنشو مثلاااا بوسیده باشن و بازم از مخاط ب پوست انتقال داده شده باشه ، والا من بودم دست ب این بدن نمیزدم تا نتیجه پاتولوژی و دکتر اورولوژی بیاد

🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک حالت نه بگی داخلشون خون هستش نیست بر امدگی هستش قهوه ای هستش

زگیل رو نمیشه کند، زخم بشه خون زیاد میاد اصن گیریم ک  پوست روشم برداشتید ، دوباره همون براومدگی رو درست میکنه.، رنگ پوست میتونه باشه رنگ خال میتونه باشه حالت گل کلم داره یا شایدم صاف ولی براونده باشه 

🐈‍⬛

عزیزم یک سوال بپرسم فقط رو الت تناسلی میزنه یا رو بدنم پخش میشه میشه به سوال هام پاسخ بدین

مهم ترین بخش اندام تناسلی ، اگر از اونجا پوست ب جاهای دیگ مالیده شه بله منتقل میشه

🐈‍⬛

زگیل رو نمیشه کند، زخم بشه خون زیاد میاد اصن گیریم ک پوست روشم برداشتید ، دوباره همون براومدگی رو د ...

اینا صاف هستش ولی بر امده هستش یک حالتی هستش برق میزنه کلا مشخص هستش جوش نیست