2777
2789

کل فامیل شوهرم خانوادش جاریام همه از شوهراشون دور زندگی میکنند اصلا اینکه زن و شوهر پیش هم باشن واسشون عجیبه مگر اینکه کار شوهرشون تو شهر خودشون باشه وگرنه مثلا برادر شوهرام که کارشون ی شهر دیگه است خانوماشون نیومدن موندن نزدیک خونه پدر همونا عزیز ترن واسه شوهراشون ک محل ب شوهر نمبزارن فقط ی پولی میگیرن واسه خرجی و بچه داری دیگه ۴۰ روزی یکبار شوهراشونو میبینن....درسته زندگیشون مسخره است و تکراری مثل نامزدی هستن همیشه دورن پلی همونا خوش شانس ترن .تا منکه اومدم شهر غریب از خانوادم و عزیزانم دورم بخاطر کار شوهرم ۱۰ ساعت فاصله دارم. خانوادمم نمیتونن بیاین بهم سر بزنن. بعد همش باهام لج می‌کشه دعوا می‌کنه ی کلام. شوهرم بی لیاقتن حتی بزور حاضر شد بیام نزدیکش باشم چون کل ایل و تبارش از زنو بچشون دور هستن... 

حالا سوالم اینه آیا شما ک از شوهرتون دور هستید زندگی سخته؟؟ من هنوز بچه ندارم فعلا هم قصدشو ندارم بخاطر شرایط روحی و جسمی........ بنظرتون اگه خونمو ببرم شهر خودمون نزدیک خانوادم باشم بهتر نیست تا پیش ی شوهر بی لیاقت باشم ک همش زجرم میده کتکم میزنه بددهنی می‌کنه.؟؟ اونوقت دوهفته ای یکبار یا چهل روزی یکبار میاد دوهفته میمونه پیشم و برمیگرده سرکار..... آیا زندگی تنهایی سخته

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا تو فامیلمون همه زنو شوهرا پیش هم هستن خیلی هم با هم شکر خدا خوبن   جز یکی که کارش شهرستانه  اونام مثل سگ و گربه هر موقع همو میبینن جنگ دارن  گمون نکنم ربطی به فاصله داشته باشه 

اسمم نظر همسرمه

چرا من همیشه حس میکنم مردی که ماه به ماه خونه نمیاد برا خودش اونور یه زندگی دیگه هم داره 🫠 

اگر قرار بود زن و شوهر ماه به ماه به زور چند روز همو‌ ببینن‌ ازدواج اینجوری نباشه خیلی هم بهتره 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من تهران زندگی‌ میکنم کوچه بالایی خونه پدرم

همسرم درسش تموم شه باید بره طرح ۱۲ ساعت فاصله داره تهران

بهم گفت دو هفته میرم اونجا دو هفته میام تهران که تو مجبور نشی بیای اونجا

گفتم حرفشم نزن تا طرحت شروع شد همه چیزو جمع میکنیم میریم همونجا

چی از شوهر و زندگی آدم واجب تر

رابطه از بین میره با این فاصله ها

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چرا من همیشه حس میکنم مردی که ماه به ماه خونه نمیاد برا خودش اونور یه زندگی دیگه هم داره 🫠 اگر قرار ...

نه اینجوری نیس شوهرمنم دوره ولی بخاطر شرایط مجبوریم فعلا تحمل کنیم البته اینی ک شماگفتی هم هست و وجود داره بستگی به ذات اون مرد داره 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

منم از شوهرم دورم ولی هر دوساعت باهم یا چت میکنیم یا تلفنی حرف میزنیم یاسرش خلوت باشه بهم میگه بعدش باهاش حرف میزنم 

سخت که هست اونم با بچه ولی چیکار میکردیم مجبوری بود 

اهل دعوا و ایناهم از اولش نبودیم باحرف حلش میکردیم اون موقعه که کارش عسلویه نبود 

شما یا با شوهرت نمیسازی یا اخلاقاتون بهم نمیخوره اول اینو درست کن ربطی به دوری و نزدیکی نداره

نه اینجوری نیس شوهرمنم دوره ولی بخاطر شرایط مجبوریم فعلا تحمل کنیم البته اینی ک شماگفتی هم هست و وجو ...

این نظر شخصی منه‌ شاید ناراحت بشین 

اما مردی که راحت زنشو ماه به ماه می‌زاره می‌ره و چند روز میاد خونه حتما یه ریگی به کفشش‌ هست  

واضح بگم یه زن و مرد جوون نیاز جنسی دارن‌ حالا هرچند خیانت الان هم بین زنا هم مردا زیاد شده اما زنا راحت تر تحمل میکنن‌ و در نبود همسر حیا دارن تو این مورد و خویشتن‌دارن

ولی خیلی از مردها براشون راحته خیانت کردن و یه زندگی دیگه درست کردن 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷