2777
2789
عنوان

من چرا حرصشو میخورم آخه ای خداااا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این عکس خیلیییییییی کمرنگه زل 

ولی تو عکس اولی خطش افتاده 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اولی مال بعد ۵ دیقس بخدا موندم چیکار کنم اگه درد پام نبود به جهنم

چه بین دوراهی موندی 🥲🥲🥲

کاش میرفتی آزمایش یا دکتر اونا بهت میگن چیزی هست یا نه 

ولی اولی کلااا خطش افتاده و واضحه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

چه بین دوراهی موندی 🥲🥲🥲کاش میرفتی آزمایش یا دکتر اونا بهت میگن چیزی هست یا نه ولی اولی کلااا خطش ...

بزار دخترمو ببرم مدرسه بهداشت اونجاس میرم به شوهرمم گفتم یه تست ازون ترکیاش بیاره بدم ببینم چی میشه 

اکیپ سوگلی های سایت#

اولی مال بعد ۵ دیقس بخدا موندم چیکار کنم اگه درد پام نبود به جهنم

عزیزم مبترکه کاملا معلوم مثبته

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بزار دخترمو ببرم مدرسه بهداشت اونجاس میرم به شوهرمم گفتم یه تست ازون ترکیاش بیاره بدم ببینم چی میشه

اره اره برو😍🫠

ب منم خبر بده ک چی شد 🌸🌸

گلم اخه اونی که خطش معلومه بعد ۵ دیقه افتاد

برامن بعد ۲۰دقیقه تو سطل اشغال دیده شد رفتم ازمایش دادم ۵هفته بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برامن بعد ۲۰دقیقه تو سطل اشغال دیده شد رفتم ازمایش دادم ۵هفته بودم

نمیدونی بخدا الان دارم گریه میکنم نه بخاطر تست ها بخاطر اینکه سیاتیکم گرفته شبا تا صبح نمیتونم بخابم ۸ روز عقب انداختم بلا تکلیف موندم نمیتونم واس پام برک دکتر منتظرم تکلیفم معلوم شه داغونم بخدا 😭 فدات شم دعام کن دردام یکم کم شه 😭

اکیپ سوگلی های سایت#

نمیدونی بخدا الان دارم گریه میکنم نه بخاطر تست ها بخاطر اینکه سیاتیکم گرفته شبا تا صبح نمیتونم بخابم ...

نگران نباش گلم توکلت بخداباشه.انشائ الله هرچی خیره برات پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم به همسرت بگو با داداشش صحبت کنه و به شما مربوط میشه چون خدای نکرده اتفاق بدی بیفته همه ناراحت ...

شوهرم گفت ب مامانش بگو 

گفتم ب من چه حالا فکر میکنن من حسودیشون میکنم 

و میشم آدم بده

عمه های پسره میبینن اونا بگن ب مامانش 

پسر عموهاش میبینن

عموهاش میبینن ب من چه 

سر پیازم ته پیازم🌸🌸