2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 205 پست
سعی کن بیشتر رفتاراشو زیر نظر بگیری دخترا وقتی عاشق میشن سریع خودشون لو میدن

ممنونم از توضیحاتتون میشه بگید مثلا چه نشونه هایی دارن؟؟

جدیدا خیلی شور و اشتیاقش بیشتر قبله مثلا وقتی میرم خونشون حتی خودش هرطور شده پشت آیفون میره تا درو باز کنه و حرف بزنه...

استوریامو لایک زیاد میکنه واتساپ مکالمه میکنه...

اینا میتونه شاملش باشن؟؟

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

هیچ رابطه دوستی و رفاقت بین دختر و پسر وجود نداره!الکی خودت و اون دختر بیچاره رو سرکار نزارین.قطع ار ...

خب دوست عزیز من و اون از بچگی باهم بودیم تا الان...

میتونه صمیمیتمون در همون حد بمونه چون هیچ وقت فراتر نرفتیم...

من هنوزم نمیتونم مطمئین باشم از این قضیه حقیقتا من هرکاری میخوام کنم که اون دختر ضرر نبینه منم مثل شما فکر میکنم و نمیخوام مشکلی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک اخرم رو بخونین راجع به رفاقت دختر و پسر نوشته ام.خودتون متوجه قضیه میشید

چشم حتما مطالعه میکنم من خودمم قبول دارم نمیشه

هیچ رابطه دوستی و رفاقت بین دختر و پسر وجود نداره!الکی خودت و اون دختر بیچاره رو سرکار نزارین.قطع ار ...

برای قطع ارتباطم قبلا گفتم من اونو خیلی دوست دارم یعنی در حد فامیل و کمی وابستگیم دارم ولی عشق نیست برای همین نمیتونم ما یکجورایی بهترین رفیق هستیم

ممنونم از توضیحاتتون میشه بگید مثلا چه نشونه هایی دارن؟؟جدیدا خیلی شور و اشتیاقش بیشتر قبله مثلا وقت ...

اره دقیقا هرکاری میکنه که به چشمتون بیاد مثلا درمورد چیزایی که دوست داره ازتون نظر میپرسه و یا این به هربهونه ایی که شده میخواد شمارو ببینه وباهاتون حرف بزنه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اره دقیقا هرکاری میکنه که به چشمتون بیاد مثلا درمورد چیزایی که دوست داره ازتون نظر میپرسه و یا این ب ...

وااای جدیدا همش همینطور شده متاسفانه...

حتی یک سری کمی اشتباه توی غذا کرده بود منو دید خیلی دستپاچه شد...

یا کاری انجام میده حتی کوچیک بهم میگه...

یا راجب کوچیک ترین چیزا منو توی خلوت کشونده حرف زده!!!

واااای نشونه بدیه...

حرفتون یاد آور نشونه هایی شد که از اینترنت خونده بودم و همینو گفته بود!!!

پس ممکنه حسی داشته باشه؟؟؟؟

وااای جدیدا همش همینطور شده متاسفانه...حتی یک سری کمی اشتباه توی غذا کرده بود منو دید خیلی دستپاچه ش ...

ممکنه حسی داشته باشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ممکنه حسی داشته باشه

ای کاشکی جور بشه برن شهر دیگه من از یک زمانی توی این مسئله نگرانی داشتم چون حقیقتا خودمم خیلی دوسش دارم ولی میدونم هیچ جوره نمیشه این مسئله و امیدوارم هممون اشتباه کرده باشیم و سو برداشت باشه و یا اگرم نباشه به خیر و خوشی تموم شه و مشکلی برای روابطمون پیش نیاد

ببین این دختر خانمی که میگه 

باتوجه به محبت ها که بینتون هس احتمالش هس برا اینکه بفهمی واقعا حسش فراتر از خواهر برادریه 

همین امروز یا هرموقع وقت شد تلفنی یا حضوری باهاش برو بیرون وبهش بگو که یه دختری و دوس داری وقراره باهاش اشنا بشی اونجا از ری اکشنش دیگه متوجع میشی که واقعا حسش چیه 

ببین این دختر خانمی که میگه باتوجه به محبت ها که بینتون هس احتمالش هس برا اینکه بفهمی واقعا حسش فرات ...

توی نظرات نوشتم پارسال که از دوست دخترم جدا شده بودم بهش گفتم گفت اتفاقا منم از پسری خوشم میومد که خوب نبود و اصلا حتی توی رابطه و چیزیم نرفتیم و آدم خوبی نبود!!!

ولی جدیدا هم شاید یک حرکت همینجوری بزنم

باهاش رفتی سینما یا هنوز نه؟

نخیر بهش گفتم قرارو به داخل خونه عوض بکنه...

من اصلا تعجبم همینه سینما رفتن هم معمولا آدم ها با عشقشونم میرن و از دوستام شنیدم هرکی رفته بعد از اون تا پای ازدواجم رفته 😂😂

برای همین ترسیدم این تاپیکو زدم

خوب حالا که باهاش تو خونه قرار گذاشتی بهترین زمانه که بفهمی حسی هست یانه بهش بگی یه دخترودوس داری و واقعا دختر خوبیه اگه واقعا حسی باشه که خیلی ناراحت میشه وقشنگ متوجه میشی از رفتارش اگه نه که دیگه معلومه چیزی نبوده 

ولی خب خوب فکراتو بکن قبل از اینکه بگی بهش ببین واقعا دیگه برازدواج نمیخوایش اگه نمیخوایش بهش بگو 

خوب حالا که باهاش تو خونه قرار گذاشتی بهترین زمانه که بفهمی حسی هست یانه بهش بگی یه دخترودوس داری و ...

اوکیه این پیشنهادو دوستان هم دادن و باید ببینم چی میشه چی میکنم...

ممنونم از کمکتون

شاید فعلا حرکتی نزنم تا بیشترم زیر نظر بگیرم شاید به مرور زمان کمرنگ شد همه چی