2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 179 پست
به نظر من بهتره بهش بگی با یه خانمی آشنا شدم و ...اینجوری بهتره یکمم روابطتون رو کمتر کنید تماس یا ه ...

اینو دوستان زیاد گفتن توی فکر هستم یک اقدامی مشابه همین رو بزنم حداقل اگه یک درصد حسی بود اونم کمتر بشه...

اون خانم حتی هرموقع برادرش بهم زنگ میزنه خودشم حرف میزنه یا وسط حرفاش میاد و یا استوریامو لایک میکنه و واتساپ جواب میده...

ولی هنوزم قطعی نمیتونم مطمئین باشم از حسه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بله درست میگید ولی حسی ندارم...شاید اگه فامیل نبود و با خصلت های خانوادش آشنایی نداشتم و یا همچین خا ...

امیدارم ما اشتباه کرده باشیم و اون دختر درگیر عشق یک طرفه نباشه!

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درست میگید ولی حسی ندارم...شاید اگه فامیل نبود و با خصلت های خانوادش آشنایی نداشتم و یا همچین خا ...

اتفاقاهیچ کدوممون اشتباه نمی کنیم چون همجنس خودمون خوب می شناسیم خودمون وگذاشتیم جای دخترخانم بادل خودمون ازدل اون صحبت کردیم امیدوارم که بهش آسیب نرسه تواین ارتباط 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اتفاقاهیچ کدوممون اشتباه نمی کنیم چون همجنس خودمون خوب می شناسیم خودمون وگذاشتیم جای دخترخانم بادل خ ...

بخدااا تمام تلاش منم همینه...

ببخشید مگه ما پسرا حق انتخاب نداریم؟؟ تصمیم من بنفع خود اونم هست...

ولی بازم نمیشه مطمئین گفت، خودمم میدونم خیلی شور و نشاط داره و خیلی با من با انرژی و انگیزه رفتار میکنه ولی شایدم بقول یکی از دوستان چون خیلی صمیمی هستیم به این شکل هست...

درهرصورت پیشنهاد های غیرمستقیمی که دوستان گفتن رو میخوام انجام بدم انشالله که این مسئله حل بشه و امیدوارم سو برداشت باشه

بخدااا تمام تلاش منم همینه...ببخشید مگه ما پسرا حق انتخاب نداریم؟؟ تصمیم من بنفع خود اونم هست...ولی ...

انشالله که درست می شه ولی بحث خواهروبرادری وبزارکنار موقعی که خانواده خوبیه ودخترخوب توهم حس پیداکن بهش گناه داره هیچ وقت توزندگیش خوشبخت نمی شه اون دختره 

انشالله که درست می شه ولی بحث خواهروبرادری وبزارکنار موقعی که خانواده خوبیه ودخترخوب توهم حس پیداکن ...

منظورم خواهر برادری نیست میخوام همین دوستانه در حد صمیمی ترین دوست باشیم...

میدونید اگه صرفا خودش بود مشکلی نبود توی این دوره زمونه دختر پاکی مثل خودش ندیدم ولی مشکل خانوادشم و حتی خانواده خودمون هست...

ماها شاید خانوادمون باهمدیگه بد نباشن ولی یک سری مسائلی هست که بین خانواده هامون هست که میدونم هیچ آینده خوبی نداره و بدبختمون میکنه...

میدونم ممکنه یک درصد حس داشته باشه و ممکنه اذیت شه ولی به این فکر کنید میتونه آیندش نابود بشه...

بازم هنوز چیزی بطور قطعی مشخص نیست فعلا ولی میتونم تائید کنم وابستگی زیادی داریم

حرفتون درسته کاملا من دلم گیر نیست...حقیقتا بعنوان دوست و خواهر خیلییی دوسش دارم ما یکجورایی بهترین ...

با اینهمه توضیحی که دادی .. بعضی زنا واقعا جوری متوجه میشن که آدم به عقلشون شک میکنه !!😏

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
با اینهمه توضیحی که دادی .. بعضی زنا واقعا جوری متوجه میشن که آدم به عقلشون شک میکنه !!😏

خب دیگه هرکی ذهنیتی داره دیگه بذارید سخت نگیرید...

هرکی در حد خودش

منظورم خواهر برادری نیست میخوام همین دوستانه در حد صمیمی ترین دوست باشیم...میدونید اگه صرفا خودش بود ...

بلاخره شرایط خودتون وبهترمی دونین

نمیدونم چی بگم والا اتفاقا زیادم باهم در ارتباط هستیم...زیادم استوریمو لایک میکنه حقیقتا هنوزم مطمئی ...

سعی کن بیشتر رفتاراشو زیر نظر بگیری دخترا وقتی عاشق میشن سریع خودشون لو میدن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

واقعا راسته که میگن پسر و دختر نمیتونن بصورت خواهر و برادر باشن...واقعا قبول دارم...حقیقتا من چون بع ...

هیچ رابطه دوستی و رفاقت بین دختر و پسر وجود نداره!

الکی خودت و اون دختر بیچاره رو سرکار نزارین.

قطع ارتباط کن تموم بشه بره

lm young lady👸 l Love cars    Johnny depp fan    please respect each other  thanks
هیچ رابطه دوستی و رفاقت بین دختر و پسر وجود نداره!الکی خودت و اون دختر بیچاره رو سرکار نزارین.قطع ار ...

تاپیک اخرم رو بخونین راجع به رفاقت دختر و پسر نوشته ام.

خودتون متوجه قضیه میشید

lm young lady👸 l Love cars    Johnny depp fan    please respect each other  thanks