2777
2789
عنوان

قرار سینما با دختر فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 104 پست
ببین منم یکی اینجوری مشابه تو بود بهم میگفت که ما نمیتونیم ازدواج کنیم و خب سو استفاده ایم نداشت از ...

منم طبق چیزی که دوستان گفتن شاید همچین تصمیمی بگیرم...

تمام چیزی که میخوام اینه که اگه واقعا چنین ذهنیتی اون داشته باشه بدون اینکه دلش بشکنه و آسیب نبینه قصد منو بفهمه و روابطشو حفظ کنه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار اینه وقتی باهم هستین بهش واضح و رک بگید که فلانی تو خیلی خوبی من خواهری مث تو واقعا ارزوم ...

حقیقتا از اونجا که من از لحاظ اخلاقی با خانوادش جور نیستم و همینجور خانواده من هم نمیتونم آینده اون و خودم رو خراب کنم ازدواج فامیلیم عاقبت نداره...

من باید بقول شما و دوستان سعی کنم بیشتر راجب روابط خواهر برادریمون حرف بزنم...

شاید این بتونه حد و حدودمونو دوباره یادآوری کنه...

ممنونم از کمکتون

با یه دختری آشنا شو اکیپی برین بیرون اگه منظوری داشته باشه از ری اکشناش مشخص میشه

توی فکرم مشابه همین حرکت رو بزنم....

یکسال پیش وقتی با دوست دختر سابقم کات کردم بهش گفتم گفت اتفاقا منم از پسری خوشم میومد که کلا نشد و پسر خوبی نبود

بهرحال تا مطمئن نشدی به روش نیار

خب همینه هنوزم کاملا کاملا مطمئین نیستم ولی خیلی علائمش به این مسئله میخوره....

از یک مدت به بعد خیلی طرز برخوردش گرم تر از همیشه شده

توی فکرم مشابه همین حرکت رو بزنم....یکسال پیش وقتی با دوست دختر سابقم کات کردم بهش گفتم گفت اتفاقا م ...

انجام دادی تگ کن نتیجه رو به ماهم بگو 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خوب همه اینها میتونه توهم عشق رو برای اون خانم ایجاد کنه چون ما دخترا خیلی احساسی هستیم و ناخودآگاه ...

دقیقا نگرانیم از همینه اون خانم حتی رمان های احساسی زیاد میخونه...

تمام تلاش من اینه حتی یک درصدم افکاری داشت انجام نشه چون خیلی گناه داره و منم خیلی دوسش دارم و براش ارزش قائلم

چرا؟ مگه فامیل نیستین؟ چرا اینقدر تفاوت دارین؟

فامیل هستیم و صمیمی ترین باهم هستیم...

ولی چون با خانوادش کم و بیش اختلاف داشتم و اوناهم با خانواده ما همینطور میدونم آینده خوبی نداریم...

خودش وگرنه بهترین دختریه که دیدم ولی از لحاظ منطقی آینده خودشم خراب میشه

فعلا که چند روزه دوریم بخاطر مشکلاتم و درس دانشگاهی جفتمون...

اگه خبری شد حتما...

ممنونم از کمک و پیگیریتون خانم عزیز 

خدا بهترینارو بهتون بده

اره 😂👌

ممنونم از لطف و کمکتون میدونید تمام تلاشم اینه سو برداشتی نباشه و اون دختر ضربه نخوره...

شاید اگه خانواده های خوبی داشتیم اینکارو نمیکردم ولی خوب میدونم من و اون بهم نمیخوریم...

هرچند ممکنه این مسئله بازم سو برداشت باشه

میدونید خودمم مقصرم تا حدودی...

من کمی ارتباط فیزیکی زیادی باهاش برقرار کردم میدونید ماجرا برمیگرده به قرار دوچرخه سواریمون وقتی افتاد دلم براش سوخت و سرشو نوازش کمی کردم...

بعد از اونم اون بارها سر مراسما بیشتر بغلم میکرد و منم اواخر سر مراسمی بغلش کردم...

شاید بهتر باشه این رفتار هم کنار بذارم چون حس میکنم خیلی توی احساسات یک دختر بغل کردن تاثیر داره

ممنونم از لطف و کمکتون میدونید تمام تلاشم اینه سو برداشتی نباشه و اون دختر ضربه نخوره...شاید اگه خان ...

خواهش میکنم . من کلا با مردای اینجا مخالفم . تو اولین کسی هستی ک دعوا نشد بینمون 😂😁 البته اینکه اسم پسرونه گذاشتی خیلی خوبه . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خواهش میکنم . من کلا با مردای اینجا مخالفم . تو اولین کسی هستی ک دعوا نشد بینمون 😂😁 البته اینکه اس ...

شما لطف دارید خانم عزیز،

بخدا ما مردا هیولا نیستیم 😂😂

این سایت هم توی قوانین و مقرراتش نوشته ورود مردا درصورتیکه مزاحم خانما نشن مشکلی نیست...

این سایت هم برای حل مشکلات زناشویی، مشکلات روابط، سرگرمی و هرچیزی هست متاسفانه نمیدونم چرا بعضی خانم ها حساسیت دارن!!!

بازم جای افتخار داره بهم اعتماد کردید بازم شما بهتر بعضی خانمای حساس بودید و فرد محترمی بودید بعضیا دیدم الکیم گیر میدادن 😁

و بله من از اول که اشتباه نشه هم اسممو هم جنسیت و هم امضامو آقا زدم...

خیلی از آقایون هم دیدم همینکارو کردن...

ممنونم از کل کمک و لطفتون...خدا همیشه یار اتون باشه