2777
2789
عنوان

به نظرتون این زندگی زندگی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان ممنون عزیزم خب چیکار کنم یعنی باید برگردم خونم؟

نه فعلا نرو 

مهریت همه جوره سرجاشه ،هر جا که باشی 

خونه بابات باشی فقط نفقه بهت نمیرسه و شاملت نمیشه که اونم فعلا مهم نیست 

ببین اونا چه اقدامی میکنن 

اگه شوهرت درخواست طلاق که داد ،نفقه هم شاملت میشه برو درخواست کن 

یادت باشه جلو قاضی بگی من طلاق نمیخوام اگرم مهریمو خواستم واسه اینکه حقمه و تو زندگی این اقا هیچ جایگاهی نداشتم 

نه فعلا نرو مهریت همه جوره سرجاشه ،هر جا که باشی خونه بابات باشی فقط نفقه بهت نمیرسه و شاملت نمیشه ک ...

اره اصلا نفقه برام مهم نیست شکایت کردم گفت بهشون گفته نمیشه که هرچی دارنو جابه جا کنن یک دفعه ای همه چیزشون توقیف میشه 

نه فعلا نرو مهریت همه جوره سرجاشه ،هر جا که باشی خونه بابات باشی فقط نفقه بهت نمیرسه و شاملت نمیشه ک ...

دلم نمی خواست ازشون شکایت کنم واقعا دوست نداشتم زندگیم بپاشه هعیی😭😭

ولی مطمئنم به محض توقیف شدن حساباشون درگیری میشه و طلاق

دلم نمی خواست ازشون شکایت کنم واقعا دوست نداشتم زندگیم بپاشه هعیی😭😭ولی مطمئنم به محض توقیف شدن حسا ...

عزیزم منم راهنمایبت کردم که نری درخواست طلاق بدی 

وگرنه منم قصد بهم ریختن زندگیت رو نداشتم 

طلاق هم الکی نیست 

قاضی میگه تو که میخوای زنتو طلاق بدی کمال و تمام مهریشو بده 

اونم فکر جیبشو میکنه 

نگران نباش

بازم هر جور صلاحته میخوای برو شکایتتو پس بگیر

عزیزم منم راهنمایبت کردم که نری درخواست طلاق بدی وگرنه منم قصد بهم ریختن زندگیت رو نداشتم طلاق هم ال ...

میدونم عزیزم خیلی ممنون واقعا نمی دونستم می خواستم درخواست طلاق بدم 

نه شکایت کردم شوهرم گفته بود یه چیزی به نامش کرده باباش حداقلش می تونم بفهمم باز دوروغ گفته یا راست