2777
2789
عنوان

به نظرتون این زندگی زندگی میشه

14 بازدید | 37 پست

بار دوم که اومدم خونه بابام برا طلاق این بار دیگه نمی خوام احساسی عمل کنم مامانم می خوادشرط بزاره تا خونه و ماشین به نامش نکنین نمیرارم بزگرده یا طلاق  

مطمئنم اون و خونوادش طلاق رو انتخاب میکنن چون پول  پرستن اگه هم نکنن دیگه زندگی هم زندگی نمیشه  چیکار کنم 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخالت خونواده بچه ننه بودن شوهرم نوکری مامان باباشو کردن

اگه شوهرت ادم شری نیست ،دست بزن نداره 

فقط مهریت رو بزار اجرا ،بگو طلاق هم نمیخوام اصلا 

ببین واکنش اونا چیه

اگه شوهرت ادم شری نیست ،دست بزن نداره فقط مهریت رو بزار اجرا ،بگو طلاق هم نمیخوام اصلا ببین واکنش او ...

اونا میگن طلاق ههه باباش اومده میگه به تو ربطی نداره یه پولی بهت میده تو دخالت نکن 

شوهرم کار میکنه میده برا باباش ماشین میخره هرچی رو هم میخره به نام باباش میکنه

خب درسته نرمال نیست شوهرت 

همین که ترک کنه رفتارشو خیلی خوبه برا شروع .

اما از همچین ادمی انتظار زیادیه که یهو این شرط رو قبول کنه و این حد تغییر کنه 

یواش یواش باید درستش کنی

اونا میگن طلاق ههه باباش اومده میگه به تو ربطی نداره یه پولی بهت میده تو دخالت نکن

خب ببین اگه تو بری درخواست مهریه بدی 

دو تا راه میمونه 

یا شوهرت رو لج و بی عقلی میره درخواست طلاق میده که اون موقع همه چی میشه به نفع تو از نظر قانونی ،چون علاوه بر مهریه اینجاست که نفقه هم بهت میدن .

اگه شوهرت زیر بار نره به ضرر خودشه 

یا عاقلی میکنن کوتاه میان و ادم میشه 

پس حتما این کار رو کن و از تهدیداشون نترس