2777
2789
عنوان

بهشت و جهنم چیه

1 بازدید | 17 پست

راستش سوال خودمم بود از هرکسی هم بپرسی میگه آتش و رودخانه و فلان؛ تا پارسال که یه نفر یه جوابی داد که

(همش گوشت بود😆😂)

یکی که زندگی بعد مرگ رو تجربه کرده بود ( همون زندگی نباتی یا کما) میگفت: آتیش؟ نه چیز بدتری از آتیش بود

من یه روز به یک نفر تهمت زدم، رفتم که رفتم اصلا حواسمم نبود طرف چه حالی داره. بعد تو اون تجربه، که این کار زشتم رو شد و واقعیت رو فهمیدم اولا یه حس شرمندگی داشتم (بنده خدا جلو فرشته ها خیت شده بود😶‍🌫️) که خیلییی حس بدی بود دوما اون بار منفی و احساس شکستگی روح که باعث شده بودم به طرف وارد بشه و افسرده بشه، دقیقا وقتی باعث شدم طرف گریه کنه آبروش پیش همه بره عین همون به خودم وارد شد تازه بیشتر از اون. (منطقی😑🤌) 

یه بار یه کار خوب کردم طرف از ته دلش شاد شد خندید🥲❤️، دقیقا همون احساس خوب و شاد بهم وارد شد تازه احساس قدرت هم میکردم جلوی همه.

به نظر منم این منطقی و عادلانه‌ست که طرف دلتو شکسته، آبروتو برده، بهت عشق داده و محبت کرده خلاصه قراره مادرِ بُردِش بسوزه🥱

من اصلا اعتقادی ب عالم پس از مرگ ندارم ولی از صمیم قلب میخوام وجود داشته باشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از گناها یا خوبی ها توابن دنیا قابلیت  جزا و پاداش نداره پس میمونه برای اون دنیا 

واینکه این دنیا مثل امتحانه  قبثل بشی میری بهشت رد بشی جهنم 

ما این دنیا وقتی گناهی مرتکب بشیم ممکنه بگین تاوانشو دادیم درسته اما این فقط به این دلیل که از بار گناهانمون کم بشه همچین اتفاقاتی میوفته 

اگر اون دنیا وجود نداشت عدالت خدا پس چی میشه 

بنظرتون اگر زندگی میخواست محدود به این زندگی که اکثرا زیر صد سال  میمیرن غیر منطقی نبود ؟

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
نه نیست. حالا یا برمیگرده یا میمیرهولی شانس اینو داره که یه دور اونورو ببینه🚶‍♀️

موافق نیستم واقعا. هرکس تو کما بر اساس اونچیزی که تو زندگی باور داره خواب می‌بینه

مثلا مسیحی مسیح رو می‌بینه تو خیالش ‌

هندو شاید کریشنا رو ببینه

این تجربه واقعی نیست

تخیله. خوابه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

موافق نیستم واقعا. هرکس تو کما بر اساس اونچیزی که تو زندگی باور داره خواب می‌بینهمثلا مسیحی مسیح رو ...

😶‍🌫️این غیر منطقیه 

بر اساس گفته شما هزاران نفر که تجربه بعد مرگ داشتن همه خواب دیدن🚶‍♀️یکی دوتا نیستن هزار تان، تازه جالبه طرف مسیحیه ولی متوجه شده طرف مقابلش تو اون تجربه، حضرت محمده. 

چقدر خوابشون شبیه هم دیگه‌ست خیلی جالبه که یه خواب یه شکل میبینن همه😕🤦‍♀️

😶‍🌫️این غیر منطقیه بر اساس گفته شما هزاران نفر که تجربه بعد مرگ داشتن همه خواب دیدن🚶‍♀️یکی دوتا ن ...

من به اون دنیا اعتقاد دارما. ولی بر اساس چیزی که تو قرآن نوشته.

ولی این چیزا بازم میگم تصوره

من به اون دنیا اعتقاد دارما. ولی بر اساس چیزی که تو قرآن نوشته.ولی این چیزا بازم میگم تصوره

بله میدونم، اگه معتقد نبودید اصلا تاپیک منو نمیخوندید❤️

تصور وقتیه که چیزیو میگه که ما ندیدیم ولی وقتی بلافاصله بعد برگشتن به دنیا، میگه من وقتی تو کما بودم دیدم فلانی از تو اتاق من فلان چیزو برداشت آدما گره میخورن😵‍💫 اون که تا اون موقع رو تخت بیمارستان بوده چطور فهمیده فلانی از تو اتاقش چیو برداشته

نمیشه کاملا اعتماد کرد اما نمیشه هم کاملا رد کرد و گفت تخیله

بله میدونم، اگه معتقد نبودید اصلا تاپیک منو نمیخوندید❤️تصور وقتیه که چیزیو میگه که ما ندیدیم ولی وقت ...

آره خب. مثل خوابامون که بعضیاش تخیله بعضیاش واقعیت.

به هرحال اون اتفاقای توی کما اگه از اونا آدمای بهتر و مومن تری ساخته که خیلی هم عالی💝

چی بهتر از زندگی ابدی در آرامش و صلح در پادشاهی سخاوتمندانه الله

من روایت‌های مختلفی از آدمای مختلف شنیدم. کسی یجور قطع نمیتونه بگه جهنم چه شکلیه. یعنی  شاید فقط خواب دیدن ، نمیتونه واقعیت داشته باشه. چون درد فیزیکی برای جسمه. وقتی می‌میریم از جسم جدا میشیم. چطور اونوقت درد احساس می‌کنیم اونور؟ 

من روایت‌های مختلفی از آدمای مختلف شنیدم. کسی یجور قطع نمیتونه بگه جهنم چه شکلیه. یعنی شاید فقط خوا ...

منم گفتم: طرف آسیب جسمی بهش وارد نشد. افسردگی غم شادی و غیره مختص روحه

من میگم بهشت وجهنم تواین دنیاس هرکسی یه جوری جهنم وبهشت روتجربه میکنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤