2777
2789
عنوان

خانمایی که این دیدگاره رو دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا میدونی جالبیش چیه خودشم میدونه اگ طوری شه کسی پشتش نیس ولی بهرحال کمک میکنهفقط دوس داره خرج کنه

وا خب اموالشه دوس داره کمک کنه فقط این دنیا نیست دنیای دیگه ای ام هست من اگه اموالی داشته باشم فقط سعی میکنم آسایش بچه هام رو فراهم کنم دختر پسرم فرقی نداره سعی میکنم راه و چاه رو پیدا کنن خودشون پول دربیارن همونطور که دوس ندارم همسرم یک ریال از پدرش بگیره تشویقشم میکنم به پدرش هر از گاهی کمک کنه

تو خانواده‌های ایرانی مگه دختر خودش چقدر ارزش داره که شوهرش داشته باشه؟! عروس هر چقدر هم دختر مردم ب ...

فکر نکنم توی خانواده های ایرانی اینجوری باشن 

غالبا اقشار خاص و کم اینطوری فکر میکنن

دقیقا اتفاقا من تاجایی که دیدم داماد بیشتر به درد خورده تا عروس 

خصوصا عروسی الان که مار خوردن افعی شدن 

،برای نگهداری و مراقبت حتی سر زدن امروزی شدن 

برای ارث و میراث سنتی هستن

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

وا خب اموالشه دوس داره کمک کنه فقط این دنیا نیست دنیای دیگه ای ام هست من اگه اموالی داشته باشم فقط س ...

من همسرم با این وضع مالی پدرش یه قرون نگرفته 

خودش کسب و کارشو راه انداخته ۸صبح تا ۱شب کار میکنه

هرکی جاش بود میخورد میخوابید

درستش اینه که ارث نصف بشه دختره هم زرنگ باشه همشو بزنه به اسم خودش و تموم

نه اینکه بده شوهرش

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

زن ستیز احمق هستن،، ی فیلمی دیده بودم  یه زن و شوهر با هم دعواشون میشه چون شوهر زن دوم گرفته بود بعد شوهره زن اولشو کتک زد مادر زنش به دامادش میگفت یه چیزی گفت ژنه دیگه عقل ندارن😐😐😐 بازیگرای فیلم باران کوثری و مصطفی زمانی بودن

فکر نکنم توی خانواده های ایرانی اینجوری باشن غالبا اقشار خاص و کم اینطوری فکر میکنن

من فکر می‌کنم اکثریت اینطور هستن البته خب فرهنگ هر منطقه ممکنه با منطقه‌ی دیگه متفاوت باشه. اما بیشتر پدر و مادرها بین پسر و دختر، اولویت‌شون پسرشون هست. یادمه استاد جامعه‌شناسی‌مون هم یه بار به این موضوع اشاره کرد. مثلا اگه قرار باشه خانواده‌ای بین دختر و پسرش یکی رو بفرسته دانشگاه، پسرش رو می‌فرسته چون معتقده اون قراره در آینده نون‌آور خانواده‌اش باشه. یا مثلا اگه خانواده‌ای بخواد برای یکی از بچه‌هاش ماشین بخره برای پسرش می‌خره چون بصورت پیش‌فرض چیزی که تو ذهنشون هست اینه که اون پسره و بیشتر نیاز داره. از نظر فرهنگی هم تا جایی که می‌دونم اکثر قومیت‌های ایرانی پسردوست هستن. حتی راجع به عروس و داماد هم میگن عروس میاد و میشه جزوی از خانواده‌ی خودت اما داماد غریبه‌ست. دختر مال مردمه و...