2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

91 بازدید | 14 پست

دو ماه اومدیم زیر یه سقف 

قبلش عقد بودیم و سه ماه هم بخاطر فواصل شهری دور بودیم 

الان اومدیم یجا 

یکم از جهازم مونده بود 

با حقوق این سه چهار ماه خریدم و بقیه جهازمو خانوادم دادن 

گفتم من کل حقوقمو این دو سه ماه اول مشترکمون میدم جهاز 

هی سرکوفت میزنه که چرا پولتو میدی جهاز 

فقط سه ماه فققققط سه ماه دادم  

اونم دوماهه زیر یه سقفیم ایا باید پول من خرج خونه شه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولا شما کارت اشتباهی نکردی که بخواد کسی خرده بگیره و میتونین با حرف زدن حلش کنین

ولی اینکه میپرسید ایا پول من باید خرج خونه بشه؟ وقتی ازدواج کردید و بقول خودتون زیر یک سقفین دیگه پول من و پول تو نداره

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

وای یعنی هنوز هستن کسایی که بدن و قلب و روحشون برای هم دیگس ولی جیب شون برای خودشون

ینی من تازه دو ماهه اومدم زیر سقف کل حقوقمو بدم برا خرج خونه؟؟ خب دارم جهاز میارم تو خونه اون

ینی من تازه دو ماهه اومدم زیر سقف کل حقوقمو بدم برا خرج خونه؟؟ خب دارم جهاز میارم تو خونه اون

عزیزم من اینو نگفتم بعدشم من که شرایط شوهر شما رو نمیدونم شاید بنده خدا گیر باشه وگرنه هیچکس دوست نداره به زنش بگه خرج کن ولی با صحبت و همدلی حلش کن ازش دلیلشم بپرس 

عزیزم من اینو نگفتم بعدشم من که شرایط شوهر شما رو نمیدونم شاید بنده خدا گیر باشه وگرنه هیچکس دوست ند ...

پول داره ولی فک میکنه تو زندگی همش باید استرس بکشی و پول جم کنی تا زمین و خونه بخری

پول داره ولی فک میکنه تو زندگی همش باید استرس بکشی و پول جم کنی تا زمین و خونه بخری

عزیزم انقدر جبهه نداشته باش نسبت بهش حق داره والا تو این مملکت باید یه زمینی خونه ای چیزی بخری برای تامین ایندت بعدشم برای شما داره تلاش میکنه دیگه گلم اگه نمیکرد میگفتی شوهرم بی فکره ولخرجه فلانه یه وقتا ما زنا باید کوتاه بیایم نسبت به افکارمون واقعا

عزیزم انقدر جبهه نداشته باش نسبت بهش حق داره والا تو این مملکت باید یه زمینی خونه ای چیزی بخری برای ...

بخدا جبهه ندارم ولی توقع داشتم همین دوماه اول که اومدم زیر سفف هی نگه و حرف پول منو نزنه بذاره ماه های بعد تذ

بخدا جبهه ندارم ولی توقع داشتم همین دوماه اول که اومدم زیر سفف هی نگه و حرف پول منو نزنه بذاره ماه ه ...

میدونم خانوم گل 

شمام تازه عروسی حق داری 

اول زندگی پر از چالش هست و وقت اینه اخلاق هم دیگه دستتون بیاد 

شمام سعی کن همه چیو با صحبت و ارامش خانومانه خودت حل کن 

از مدل جواب دادنت متوجه شدم خانوم اروم و متینی هستی 

بهترین چیز تو زندگی درک متقابله.

خیلی خوب میشه که دو طرف تا جایی که میتونن تلاش کنن همدیگر رو درک کنن. 

با آرامش با هم صحبت کنید و حرف های هم رو بشنوید. 

شما هم به همسرت بگو وسایلی که خودمون نیاز داشتیم رو خریدم ، پس برای زندگیمون خرج شده.