2777
2789

من یبار یکی دیدم یکی که حدود 70، 80 ساله بود یکی از چشماش نابینا بود میگفتن قول ازدواج به یه دختره داده و باهاش ازدواج نکرده و اونم نفرین کرده و چشمش اینطوری شده، 

به نظرم این واسه قدیما بود چون اون موقع یه دختر روی آبرو‌ش قمار می‌کرد وقتی سالی یبار با یه پسر چشم تو چشم میشد، و نفرین می‌کرد می‌گرفت و میشد گفت عشق وجود داره چون نه پول و نه قیافه و نه خونه و ماشین اهمیت داشت، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه خیلیا بهم بدی کردن جلو حرم امام رضا نفرینشون کردم فعلا ک تقاص ندادن خوش و خرمن

میگه وقتی کسی تقاص ظلم شو نمیده یعنی تقاصش هنوز جای خدا به امانته و انسان آگاه وقتی یه اشتباهی می‌کنه میگه پروردگارا فهمیدم اشتباه کردم تاوانمو بده نگذار موقع ریزش بهمن

این موقع ریزش بهمنو یه بنده خدایی به من گفت می‌گفت خیلی میگن ظالم سالمه ولی تصور کن نعوذ بالله خدا بالای کوهه تو هر عملی چه خیر چه شر انجام‌میدی می‌ندازی بالای کوه امروز عمل انجام‌میدی ۳روز بعد از بالای کوه یک سنگ سرازیر میشه میخوره به پات باید شکر کنی چون ۳۰روزدیگه اون سنگ به همون اندازه نیست بهش خاک چسبیده خار چسبیده شن چسبیده میخوره به پات دیگه خراش بر نمیداری پات چند جا می‌شکنه وای بمونه برای موقع بهمن وریزش کوه یعنی خیلی. طول بکشه تاوان بدی بهمن همون یه ذره سنگه تو به بالا پرت کردی حالا میخاد بریزه سرت چی میشه کسایی ظلم کردن تاوان ندادن تاوانشو مونده به موقع ریزش بهمن با همون یه ذره سنگ خدا دودمانشون به باد میده

من یبار یکی دیدم یکی که حدود 70، 80 ساله بود یکی از چشماش نابینا بود میگفتن قول ازدواج به یه دختره د ...

واقعا قبلا عشق یه دختر قمار با آبروش بود شاید برای همین امروزی ها حرف مارو قبول ندارن چون امروز عاشن فردا فارغ

میگه وقتی کسی تقاص ظلم شو نمیده یعنی تقاصش هنوز جای خدا به امانته و انسان آگاه وقتی یه اشتباهی می‌کن ...

نمیدونم . ولی خیلی بد دلمو شکستن . جوری که صدای شکستن قلبم انگار آسمون رفت . جوری نیس ک ببخشمش . حیلی بد کرد خییییلی

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بمونه برای ریزش بهمن

میدونید بدیش اینه که خانوم می‌گفت بعد از ازدواج ما شوهرم دخترو خیلی مسخره میکرد انگار نه انگار چه بلایی سر دختره آمده کیلومتر ها دورتر از پدر و مادرش رفته تازه میگه شوهرشم  روانیه