2777
2789
عنوان

میخام پارتنرمو از لحاظ خرج کردن امتحان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 60 پست

😂 ایول 

یکی بود تو اینستا گفت دختر اومد موهاش رنگ کنه هزینش شد 4 تومن زنگ زده دوس پسرش گفت شده 6 تومن چه زرنگ بوده😆😆

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عشقم متوجهم ی را داشتم زبد پولدار نبود معمولی بود ولی مث الاغ خرجم کرد میلیونی🤣🤣

متاسفم برات واقعا

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

آره عشقم متوجهم ی را داشتم زبد پولدار نبود معمولی بود ولی مث الاغ خرجم کرد میلیونی🤣🤣

بدبخت حالاشد الاغ

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
خب شما نمیتونی مثلا بگیری باز منطقیه اینو بگید بهش

اهاا..

ی روز خودتو اعصاب خورد و ناراحت نشون بده طوری ک بفهمه و ازت بپرسه. بعد ک پرسید بهش بگو کارتمو گک کردم همه پولم توش بوده بنام خودم نبود این حسابم بانک بهم نمیدش این هفته خیلی لازمم بود.

مثلا بگو بنام خواهرمه شهری دیگه هس یا بابامه ک ی مدت سرکاره اینجا نیس و....

خیلی جواب میده🤣😭

اهاا..ی روز خودتو اعصاب خورد و ناراحت نشون بده طوری ک بفهمه و ازت بپرسه. بعد ک پرسید بهش بگو کارتمو ...

عجب مهارتی تو تیغ زنی داری دختر علاف

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
آره در حد ی نت ک ی آدم نرمال باید بخره ،پولی نیست ،اگه پول نت ندارن که توروخدا ازش جدا شو گناه داره ...

داره قطعا سطح درآمدش دستمه.

ولی اگ خرج نکنه قطعا ب معنی خسیس بودنه یا مهم نبودن منه؟؟