2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت با حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 2 بازدید | 21 پست
خودت پیشنهاد سفر بده. مثلا الان سفر جنوب خوبه، هتل رزرو کن برای دوتاتون و مقداری خودت پول هتل رو بده ...

مطمئنم اگه اینکار رو بکنم باز میگه بذار به مامانم اینا هم خبر بدم😮‍💨🥴

وای منم یه بار با مادر شوهرم رفتیم باغ دیگه وظایفمان شده بود کلی با شوهرم جنگیدم و جلو خونوادش بغ و ...

ما هم همینطوره 

یادمه وقتی فهمیدن با دوستش رفتیم سفر یه جوری نگام کردن انگار ما فقط باید با اونا بریم🫡 

منم برای همین گفتم نریم سفر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خیلی برون گراست و شلوغی و تو جمع بودن رو دوست داره. بهش بگو گاهی وقت ها سفر دونفره برای تحکیم عشق و دوستی و رابطه زناشویی خیلی لازمه. تا حالا اینو بهش گفتی؟

اگه نه، یه بار بگو و مطمئن باش قبول می کنه. مردها موجودات ساده ای هستند و پیچیدگی های ما زن ها رو ندارند. مشکل شما یه قسمتیش ناشی از بی اطلاعی شوهرت از موضوع هست.

ما هم همینطوره یادمه وقتی فهمیدن با دوستش رفتیم سفر یه جوری نگام کردن انگار ما فقط باید با اونا بریم ...

بعد جالبه از برادر شوهر های دیگم هیچ توقعی ندارن چون شوهرم پرو شون کرده بود

شاید خیلی برون گراست و شلوغی و تو جمع بودن رو دوست داره. بهش بگو گاهی وقت ها سفر دونفره برای تحکیم ع ...

برون گرا و اجتماعی که هست، اونم زیااااااد 

بهش گفتم ، میگه باشه, ولی نزدیک سفر باز با چند نفر دیگه برنامه میچینه 🫡

بعد جالبه از برادر شوهر های دیگم هیچ توقعی ندارن چون شوهرم پرو شون کرده بود

منم یکی از جاریام سر مسافرت الکی گفت بچه‌م آبله مرغون گرفته نیومد باهامون دیگه اصلا بهش برای تفریحات زنگ نمیزنن🚶🏻‍♀️ خوش به سعادتش واقعاً