2777
2789
عنوان

دلم برا خواهرم که اینقد بی عزت شده میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 6 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهونه ی بچه داشتن خوب نیست.من دو تا بچه دارم ۹ ساله ۱۱ ساله مادرم رفت بیمارستان بستری صبح تا شب بچه هامو گذاشته بودم خونه بلدم نبودن غذا گرم کنن تلفنی یاد میدادم.آدم تو شرایط سخت مجبوره یه کارایی رو انجام بده

خب شما غیر از دلسوزی دیگه چکار برا خواهرتون کردین؟؟ آیا جلو مادرت وایسادی و از خواهرت دفاع کردی؟؟ آ ...

اگر اینجوری که شما میگید بود که دیگه تاپیک زدنم چی بود؟ منم در حد توانم سعی میکنم کمکشون کنم بچه بغل براشون جارو میکنم حیاط میشورم ولی مشکل کار خونه نیست مشکل توقعات زیادیه مادرم از بچه کوچیکشه

اگر اینجوری که شما میگید بود که دیگه تاپیک زدنم چی بود؟ منم در حد توانم سعی میکنم کمکشون کنم بچه بغل ...

خب برا همین میگم شماها جلو مادرتونو بگیرید و نزارید با خواهرت همچین رفتاری بکنه..اگه همین خواهرتون نباشه مادرتون زمین گیر میشه قدرشو نمیدونه ...گناه خواهرت فقط اینه که مجرد مونده 

بهتره از خواهرتون دفاع کنید و بابت زحماتش ازش تشکر کنید . درسته مادرتون مریض هست ولی این رفتارش با خواهرتون ربطی به مریضیش نداره اون دخترش را به چشم کلفت می بینه و براش حرمت و احترام قائل نیست . بهتره به مادرتون اخطار بدید اگر رفتارش با خواهرت درست نشه اونا می برید خونه خودتون اون وقت اون تنها می مونه و باید منتظر باشه تا بقیه بچه ها نوبتی کارهاش را انجام بدن و البته اگر گوش نکرد بزارید چند روز خواهرتون بیاد خونه شما تا قدرش را بدونه 

من چون نوزاد دارم خواهرم نمیذارتم خودش رسیدگی میکنه بقیه خواهرامم بچه دارن نمیرسن ولی باز سعی میکنیم ...

لااقل با مادرتون صحبت کنید ،بهش بگید خواهرمون گناه داره چرا ایقد نفرینش میکنی و اذیتش میکنی ،از خوبی ها و کارایی ک برای مادرتون میکنه جلوش تعریف کنید،بهش بگید اگر خواهرمون کاراتو نکنه کی میخواد بکنه  ،این کارو ک میتونید بکنید!!

🥰
لااقل با مادرتون صحبت کنید ،بهش بگید خواهرمون گناه داره چرا ایقد نفرینش میکنی و اذیتش میکنی ،از خوبی ...

فکر میکنی منی که اینقد دلم ازش پره بابت این رفتارش با این بچه، طبیعیه که تاحالا چیزی نگفته باشم؟

ذاتش ذات طلبکار و قدر نشناسه و حالا که هیچ رودربایستی با خواهرم نداره قشنگ داره میتازونه 

این ادم‌ حرف روش اثر میزاره؟

اینقد باهاش حرف زدم تو جواب فقط میگه یعنی من باید لالمونی بگیرم؟ حق حرف زدن ندارم؟

کلا طرز فکرش اینه 

من مجردم اما مادرم اینطور نیست تازمانی که برادرم مجردها منم حق دارم به عزت خونه بابام بمونم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه