2777
2789
عنوان

دلم برا خواهرم که اینقد بی عزت شده میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه اینارومیبینیدوساکتیدخب شمام کمک کنید چ توکارخونه چ بیمارستان بردن مادرتون دلسوزی خالی چ فایده ا ...

من چون نوزاد دارم خواهرم نمیذارتم خودش رسیدگی میکنه بقیه خواهرامم بچه دارن نمیرسن ولی باز سعی میکنیم کمک حال باشیم

بحث تجرد و تاهل نیست مادرت از اوناییه که هر کس بیشتر هواشو داشته باشه بیشتر ازش طلبکاره .مادر خودمم یه زمانی همین بود تا من کااااامل قیدشو زدم دیگه نه دکتر میبردمش ،نه کاری براش انجام میدادم الان بیشتر بهم احترام میذاره 

شاید هرکس دیگه جای خواهرت بود با این نوع برخورد مادرتون دیگه براش یه استکان آب هم جابه جا نمی‌کرد

شما با مادرتون صحبت کنید، بگید ما که درگیر زندگیمون هستیم، صفر تا صد زندگیت رو همین دختر داره جمع میکنه، بازبونت کاری نکن که بره وبمونی خودت تنها. 

آدم بد زبون رو کمتر کسی تحمل میکنه 

شما هم یه مقدار از مسئولیت ها رو به عهده بگیرید 

یا مثلا مادرم دیابت داره این منعش میکنه از خوردن شکر و‌شیرینی جات براش کلی شیرین کننده استویا و تنقل ...

گناخ داره ی روز خسته میشه کمکش کنید از شماها حرف شنوی داره شما بهش بگید

شما به خواهرتوت عزت بدید براش کادو بخرید جلو مادرتون تشکر کنیددبابت ظرف شستن

شما خواهرشید سو استفاده نمیکنید

ممکن بقیه مثل مهمانها با رفتار مادرتون از خواهرتون سو استفاده کنه

من چون نوزاد دارم خواهرم نمیذارتم خودش رسیدگی میکنه بقیه خواهرامم بچه دارن نمیرسن ولی باز سعی میکنیم ...

من خودم دوتابچه کوچیک دارم ولی مادرم دوماهه میبرم دکترمیارم خیلی سختمه ولی خاهرم دست تنهاست نمیشه رو دوش اون باشه همیشه حداقل مادرتون نصیحت کنیدخاهرتون اذیت نکنه

من چون نوزاد دارم خواهرم نمیذارتم خودش رسیدگی میکنه بقیه خواهرامم بچه دارن نمیرسن ولی باز سعی میکنیم ...

یبخشسد شماها انتخابتون متاهلی بود اون انتخابش مجردی

قرار نیست همه مسئولیتها با اون باشه

ی روز بچه ها بزارید پیش پادرشوهر یا شوهراتون

یا مثلا مادرم دیابت داره این منعش میکنه از خوردن شکر و‌شیرینی جات براش کلی شیرین کننده استویا و تنقل ...

خب شما غیر از دلسوزی  دیگه چکار برا خواهرتون کردین؟؟ آیا جلو مادرت وایسادی و از خواهرت دفاع کردی؟؟ آیا شما هم تو کار کردن و وظایف  تو خونه کمکش کردی یا همش رو وظیفه اون میدونین؟

شاید هرکس دیگه جای خواهرت بود با این نوع برخورد مادرتون دیگه براش یه استکان آب هم جابه جا نمی‌کرد شم ...

دقیقا 

اخلاق مادربزرگمو داره اونم همه دق و دلی شو سر خاله کوچیکم خالی میکرد همونم فقط زفت و رفت میکرد براش

گناخ داره ی روز خسته میشه کمکش کنید از شماها حرف شنوی داره شما بهش بگیدشما به خواهرتوت عزت بدید براش ...

دقیقا خاله هامم الان با خواهرم مثه حیف نون برخورد میکنن

کلی باهاش حرف میزنم ولی انگار دارم راجع به دشمنش حرف میزنم گوشش بدهکار نیست فقط غیبتشو میکنه