2777
2789
عنوان

خانمای ورزشکار میاین کمکم کنید

1 بازدید | 5 پست

من۱۰۶  کیلوعم سه ماهه میرم ورزش هوازی  روزی یک ساعت . بتظرتون همچنان هوازی برم یا روز درمیون تخصصی بدنسازی با دستگاه و هوازی.

یا فیتنس و هوازی

کدوم برای لاغری سریعتر کمک میکنه من شله بدنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکدوم عزیزم

من مربی بدنسازی هستم 

۷۰٪ تغذیه فقط ۲۰٪ تمرین و ده درصد خواب اصولی

باشگاه اگه رژیم سنگین نداری نرو

اول بنظر من ۶-۷ کیلو با رژیم کم کن بعد باشگاه برو با توجه به وزنت کنار رژیم ورزشم بکن

اینو هیچ مربی نمیگه چون میخوان ازت پول بگیرن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

هیچکدوم عزیزممن مربی بدنسازی هستم ۷۰٪ تغذیه فقط ۲۰٪ تمرین و ده درصد خواب اصولیباشگاه اگه رژیم سنگین ...

مرسی عزیز دلم. من از وقتی رفتم باشگاه ۷ کیلو کم کردم خیلی سبک شدم. رژیم نگرفتم گلم وقتی عادت های بد غذایی ترک کردم. برنج کم میخورم که البته معدم تحمل نمیکنه و بالا میارم. مصرف شیرینیجات به صفر رسوندم . 

در کنارش بنظرتون بدنسازی با دستگاه کمک نمیکنه به لاغری و سفت شدن عضلات؟

مربیم گفت در کنار هوازی فیتنس حتما کار کن اگه بدنسازی نمیری

مرسی عزیز دلم. من از وقتی رفتم باشگاه ۷ کیلو کم کردم خیلی سبک شدم. رژیم نگرفتم گلم وقتی عادت های بد ...

فیتنس کار کن بهتره

پس یه جور رعایت رژیم غذایی داشتی دیگه عزیرم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵