2777
2789
عنوان

معلم دخترم همش تو دلمو خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5 بازدید | 113 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب شاید واقعا مهربونه و قصدش کمک هست ،یبر دکتر دیگه ،و در نهایت خوب پای پرانتز ب درس ک ربط نداره .

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

متخصص ببر 

به حال معلم چه فرقی داره؟چیزی هم بگه واسه خودتونه

والی چندماه  امسال تموم میشه و دیگه دختر شما رو تا اخر عمرش نمیبینه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

او اینکه ببر که خیالت راحت بشهدوم اینکه به فرض که یک درصد هم باشه که احتمالا با توجه به اینکه میگی ب ...

دقیقااا من بخدا انقدر استرس بهم وارد شده اخه یه چیزایی گفت بخدا فکر میکنم تنم میارزه الانم ببرم پیش این دکتر انشالله این دکترم نظرش این باشه 😭

معلما چون با بچع های زیادی سروکار دارن ممکنه گاها تشخیص درستی داشته باشن از طرفی ممکنه بعضی از مشکلات با درمان ب موقع برطرف بشه پس جهت ارامش و عدم سرزنش اینده کودک پیش متخصص ببرید

متخصص ببر به حال معلم چه فرقی داره؟چیزی هم بگه واسه خودتونهوالی چندماه امسال تموم میشه و دیگه دختر ...

من پیش متخصص بردم گفت مشکلی نداره اما معلم میگه مشکل داره ببر یه دکتر دیگه