2777
2789
عنوان

معلم دخترم همش تو دلمو خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 113 پست
اخه تعدادشون زیااااده دوست فامیل همسایه آشنا همه به خودشون حق دخالت میدن با همه تند برخورد کنم ؟خب ن ...

اهمیت ندین به حرف هیچکس تنها صلاح بچه اوردن یا نیاوردن وخودتون میدونید

اهمیت ندین به حرف هیچکس تنها صلاح بچه اوردن یا نیاوردن وخودتون میدونید

دقیقا....

بی فرهنگ ها از بچه سو استفاده میکنن 

چقدر سطحشون پایینه

من چی بگم اخه   

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا نارحتی نداره دو سه تا دکتر خوب ببر تا خیالت راحت 

بشه من دخترم هشت ماهش بود خالم گفت دو سه باره می بینم 

دخترت پا هاشو کج می زاره منم گارد می گرفتم وا اون هنوز بچه ست مادرم گفت نارحتی نداره ببر دکتر ان شاالله چیزی نیست

بردم دکتر ،دکتره گفت عادیه مشکلی نیست منم پا فشاری کردم گفتم براش عکس بنویس ،وقتی عکس انداختیم هر دو لگن بچم 

در رفتگی شدید داشت خدارو شکر درمانو شروع کردیم الان سالمه سالمه روزی هزاران بار دست خالمو می بوسم که مشکمو بهم گفت 

سکوت نکرد دکتری که دخترمو عمل کرد گفت خدارو شکر زود فهمیدی اگر دیر تر می فهمیدی پروسه درمان سخت تر بود شاید خوب نمیشد وتا خر عمر می لنگید

من غرق تو مشکلم خیلی زباد دوباره اینم اضافه شد دارم سکته میکنم بخدا

عزیزم دخترت از همه چیز مهم تره اصلا نگران نباش به پاهای بچه نگاه کنی خودت می فهمی تو نت هم عکس هست مقایسه کن 

شاید اصلا مشکلی هم نباشه اون دکتره هم که معلمه گفت حتما ببر ان شاالله مشکلی نیست

من دخترم یه مشکلی داشت که قشنگ مشخص بود خودم میدیدم ها اما همه میگفتن نه تو عیب میذاری روش. آخرم کار خودمو کردم برم پیش دکتر اونم تایید کرد حرفمو عملش هم کرد. بی خیالش نشو خوبه که بهت گفته حتماداره. پای پرانتزی خیلی مشخصه حتنا پیش دکتر خوب ببر

خودت باش جهان اصالت را میستاید

معلمای این دوره زمونه هم دکتر شدن. 

حرف های معلم بچم

خوب حرف نمیزنه ببر گفتار درمانی. 

گوش بچت نمیشنوه برو گوشاشو چک کن. 

بچت یه ایرادی داره برو دنبالش. 

شاید بیش فعاله. 

همه رو بردم دکتر وقتی جواب دکتر رو می گفتم می گفت دکتر تو عوض کن. 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
من غرق تو مشکلم خیلی زباد دوباره اینم اضافه شد دارم سکته میکنم بخدا

او اینکه ببر که خیالت راحت بشه

دوم اینکه به فرض که یک درصد هم باشه که احتمالا با توجه به اینکه میگی بین پاهاش فاصله نمیفته نیست، بازم چیز وحشتناکی نیست. شوهر من چهل سالشه و از بچگی داشته این مشکل رو. هیچ تاثیری هم تو زندگیش نداشته

سوم اینکه اگر رفتی و مطمئن شدی سالمه، اگر دوباره معلمه حرفی زد محکم باهاش برخورد کن. بگو خانم فلانی شما معلمی و اگر در حوزه تخصص خودت و درس و مشق بچه نظری داشته باشی من به دیده منت قبول میکنم. اما این مسائل تخصص شما نیست و دارید بی جهت به خانواده استرس وارد میکنید. سری قبل من چند جا دکتر بردمف کلی وقت گذاشتم و کلی هزینه کردم و شکر خدا مشکلی هم نبود اما طی این مدت با اصرارای بیجای شما کلی تنش به من و زندگیم وارد شد. لطفا تجربه ای بشه براتون که دیگه نه برای بچه من و نه دیگران ازین تجویزای غیر تخصصی نکنید

فک کنم دوست داشته دکتر شه نتونسته گفته بزار سر کلاس ویزیت کنم

اره یه معلم دیگه ام داشت کفت دخترت بیش فعله کلاس اول ادرس داد کفت برو اینجا بردم گفت نه نیست تاکید داست که چرا هست 

فک کنم دوست داشته دکتر شه نتونسته گفته بزار سر کلاس ویزیت کنم

🤣

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒