2777
2789
عنوان

معلم دخترم همش تو دلمو خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 27 بازدید | 113 پست
بی فرهنگه چند بار به خودمم هم گفت بهش گفتم من چندین بار سقط داشتم الان باید ۴ تا بچه میداشتم

نه دیگه اشتباه جواب دادی باید میگفتی هر کسی اختیار زندگیش دست خودشه لطفا دراین مورد با دخترم صحبت نکنید حساس میشه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پای پرانتزی کامل مشخصه که

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مورد اسی فرق میکنه چون درباره سلامتیه .ولی معلم بچه شما نهایت بیشعوریبرو قاطع باهاش برخورد کن که بار ...

به دخترم گفتم ناراحت میشی بهت میگه؟گفت نه ولی خیلی گیر میده خوشم نمیاد 

خودش میدونه جریان سقط آخرم و .....بازم دست بردار نیست 

فرهنگ و شعورش و نشون میده متاسفانه چقدر پایینه😕

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
چه بدونم گیر داده که دخترم مشکل داره پاهاش

گلم میدونی اگه واقعا  درست تشخیص داده باشه و  پاهاش پرانتزی باشه . 

چون  توی کودکی راحتتر درمان میشه باید  اون معلمو قابه طلا بگیری؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
به دخترم گفتم ناراحت میشی بهت میگه؟گفت نه ولی خیلی گیر میده خوشم نمیاد خودش میدونه جریان سقط آخرم و ...

شما قاطع برخورد کن باهاش ، مردم فوضول شدن 😕

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خدا نکنه انشالله معلم اشتباه کرده باشه😭😭😭

به نظر منم که خدا نکنه 

بعدم با خدانکنه نمیشه آینده بچتو رخاب کنی 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
نه دیگه اشتباه جواب دادی باید میگفتی هر کسی اختیار زندگیش دست خودشه لطفا دراین مورد با دخترم صحبت نک ...

چی بگم دلم نمیاد دلش و بشکنم 

ناسلامتی با هم دوست شدیم

ولی به دخترم میگم اگر دوباره گفت بهم بگو باهاش صحبت کنم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚