2777
2789
عنوان

وقتی همسرم از مادرش دفاع میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 110 پست
چون مادرش دعوت میکنه میریم والا موارد وقت ازاد هم باشه نمیریم ک الانم برا رفتارش با بچه ناراحتم ن حر ...

به نظرم بیشترین انتقادت باید به سمت شوهرت باشه عزیزم، وگرنه همیشه دور و بر ما آدما، انسان های عجیب و غریب و غیر نرمال وجود داره، بنابراین زن و شوهر هستند که بايد عاشقانه و هوشمندانه، آرامش و امنیت و حریم زندگی شون رو حفظ کنند. 

حالا اگر مادرشوهرت نبود، ممکن بود پدرشوهر یا خواهرشوهر یا فامیل و همسایه بد نمیگذاشت با آرامش زندگی کنید، پس شخص ثالث مهم نیست کیه، مهم اینه که مرد زندگی شما، کجای زندگی ات قرار داره؟!  اونی که قراره بهش تکیه کنی یا در کنار هم مشکلات رو حل کنید، اون کجاست و چه نقشی داره؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این همه رفتار بد چرا مثل یه لیوان شیشه ای نزدیش زمین که بشکنه چرا هنوز برات مهمه

اون همینه عوض نمیشه تازه هرچی هم پیرتر بشه وقیحتر و بدجنس تر و بی عارتر میشه

خودم یکیش رو دارم دیگه برام شکسته هیچ جوری هم دوباره برام مهم نمیشه یه شیشه شکسته است هرچی بگه اهمیت نمیدم دیگه

بابا اون زنیکه همین رو میخواد تا تو رو بچزونه

شوهرت رو دستت بگیر مادر باش براش محبتت رو توی قلبش جا کن اصلا خرش کن 

اصلا هم از مادرش و ایل و تبارش با همسرت حرف نزن

غیبت نکن اصلا توی خونه 

اگه شوهرت حرفی از کسی زد اون رو هم دعوت کن به اینکه چیکار به کسی داریم چقدر مگه زنده ایم که برای خودمون گناه جمع کنیم

منم یه بیعارش رو دارم اگه یه درصد پسرش رو دوست داشته باشه ولی همش داره نقش بازی می‌کنه بذار نقش بازی کنه روز پیری و ناتوانی هم میرسه زمین گرده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

اینم بهت بگم عزیزم 

خودت رو خیلی عزیز بدون خودت رو توی پر قو نگه دار حیف نیست خودت رو می‌ندازی توی این تشنج های روانی

ببین خودت تکیه گاه خودت باش 

من که این همه از خدا عمر گرفتم مرد تیکه گاه نیست عزیزم ما با یه قرارداد اجتماعی زنش شدیم در ظاهر آره طوری رفتار کن اون تیکه گاه توعه تا باد کنه وگرنه هیچ خبری نیست تیکه گاه تو بعد از خدا خودتی عزیزم 

کاش خانم ها این رو میدونستن کاش از هیچ بنی بشری انتظاری نداشتن تا راحت زندگی میکردن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
به نظرم بیشترین انتقادت باید به سمت شوهرت باشه عزیزم، وگرنه همیشه دور و بر ما آدما، انسان های عجیب و ...

اون مادرش فرشته اس حتی اگه زن و بچشو خورد کنه 

این فقط اذیت کننده اس 

من نمیگم ک بره مادرش رو سرزنش کنه چون پیر زنه از موضعش کوتاه نمیاد 

اما اینکه هی میگه ن مادرم گول خورده منو واقعا عذاب میده

چرا باید گول بخوره 

با این همه رفتار بد چرا مثل یه لیوان شیشه ای نزدیش زمین که بشکنه چرا هنوز برات مهمهاون همینه عوض نمی ...

این اصلا نقش هم بلد نیس بازی کنه بدبخت 

من الان فقط نگران دخترمم بخدا میترسم اونم بزرگ شه حس خواسته نشدن حس بی ارزشی داشته باشه والا گور بابای مادرشوهر میخوام چیکارش کنم 

اینم بهت بگم عزیزم خودت رو خیلی عزیز بدون خودت رو توی پر قو نگه دار حیف نیست خودت رو می‌ندازی توی ای ...

بالا هم گفتم برام الان مهم نیس رفتار و طرز فکر این مادر و پسر الان در فکر اینم چیکار کنم دخترم مث من نشه ک نتونه از خودش دفاع کنه

این اصلا نقش هم بلد نیس بازی کنه بدبخت من الان فقط نگران دخترمم بخدا میترسم اونم بزرگ شه حس خواسته ن ...

ببین من بچه ام رو ازشون دریغ میکنم که اصلا همخوی اونها نشه اخلاق اونها رو برنداره حالا تو همش میخوای بچه ات رو توی چشم این عفریته کنی

ببرش مهد ببرش خانه ببرش پارک تا توی دست و پا نباشه بچه ات

بالا هم گفتم برام الان مهم نیس رفتار و طرز فکر این مادر و پسر الان در فکر اینم چیکار کنم دخترم مث من ...

تو باید قوی باشی

کتاب زنان زیرک رو بخون

خودت هم برای خودت سرگرمی پیدا کن کاری هنری 

مادرشوهر من بخاطر حرف مردم مارو خونه اش راه میده ک نبود اصلا مارو نمیخواد اما همه بچه هاشو هر هفته د ...

برمنم تک پسر هست 

سه تا خواعرشوعر دارم 

به خدا قسم از اولین بار که رفتم خونه ش جواب سلام منو نداد

باورت میشه؟

کاملا هم سنتی ازدواج کردیم 

ولی جلو شوهرم و شوهرش و دختراش برام اسپند دود میکرد حالا بیا شوهرت قانع کن که وقتی تو میگی من ماشین پارک میکنم تو برو بالا مادرت تا منو میبینه اخم می‌کنه و جواب سلام منو نمی‌ده 

حتی یه سری بعد چند سال  بهش گفتم چرا میام خونه ت بهم اخم می‌کنی گفت از کسی خوشم نیاد این جوری میکنم 

به بچه های دختراش طلا کادو داد ولی به بچه من هزارتومن هم کادو نداد موقع به دنیا اومدن 

زایمانم زهرمارم کرد 

چند سال بچه دار. نمی‌شدم هی زنگ میزد به شوهرم موقع کرونا میکف نیستین نکنه رفتین بچه بکارین 

موقع فوت پدرم این قدر عذابم دادن حس میکردم دوتا عزیزم از دست دادم .فقط موقعی که خونه پدرم بودم و مردم بودن اومدن پیشم وقتی اومدم خونه م دیگه چهل روز به من سر نزدن .حتی عید هنوز چهلم پدرم در نیومده بود هیچ کدوم نیومدن پیش من 

می‌گفت چرا تو ختم پدرت من وارد مسجد شدم به احترام من از جات بلند نشدی تو شرایطی که من دیوانه‌وار وابسته پدرم بودم و فقط گریه میکردم 

و هزاران چیز دیگه 

عقد بودم ماهی یه بار میرفتم حتی یه لقمه غذا زورش میومد بپزه اکثر اوقات کوکو یا املت یا جگر مرغ میپخت .منم میگفتم عیبی نداره سطح ش همینه .بعد که دختراش عقد کردن دیدم تا پای پله ها میره استقبال دامادهاش و براشون سوپ و خورشت و برنج بار می‌ذاره .حتی می‌رفتیم طبقه پایین شون که با شوهرم خلوت کنیم در نزده یواشکی میومد تو . بعد یه مدت می‌رفتیم اتاق طبقه پایین می‌خوابیدیمبلکه درامان باشیم  میدیم صداش از وسط پذیرایی میاد که در نزده اومده تو 😐 شوهر من سرباز بود وهیچی نداشت برمن خرج کنه .ببره مسافرت ولی دامادهاش مدام دختراش میبردن خرید و مسافرت باورت میشه پز اونا رو بهم میداد؟ من شاغلم می‌گفت دم عید تعطیل شدی بریم خونه مادرمن تمیز کنیم میگفتم چرا من بیام با دخترات برو می‌گفت نههه اونا باشوعراشون میرن گردش و تفریح وقت ندارن🙃

و هزاران چیز دیگه .یه ساله خوب شده چون با پدرشوعرم دعوا کرد و پدرشوعرم بهش گفت تو بین ما رو بهم میزنی و همش دعوا درست می‌کنی .خیلی خجالت کشید و دیگه خوب شد .همش شوهرش و دختراش پر میکرد می نداخت به جون من  ولی خب هرچقدر خوب شه هفت سال جوانی منو نمی تونه برگردونه که کوفتم کرد

ببین من بچه ام رو ازشون دریغ میکنم که اصلا همخوی اونها نشه اخلاق اونها رو برنداره حالا تو همش میخوای ...

اخه کل ارتباط ما با فامیل خلاصه شده ب خونه مادرشوهر 

اونجا هم نریم همسرم خیلی اذیت میشه یبار رفتیم روانپزشک حالم خیلی خراب بود ب این متیجه رسیدیم ک ارتباط رو خیلی کمتر کنیم همونجا همش سعی میکرد منو قانع کنه دیگه ۲هفته یبار بریم دلم براش سوخت اما دل اون برا من نمیسوزه انگار

برمنم تک پسر هست سه تا خواعرشوعر دارم به خدا قسم از اولین بار که رفتم خونه ش جواب سلام منو ندادباورت ...

خدا پدرت رو بیامرزه 

اینا از دل پاک نمیشن 

میشن عقده هایی ک هیچ وقت باز نمیشن 

حس بی ارزشی بهم دست داده چند وقتیه 

هفته پیش طوری بغض عذابم میداد حتی نفس هم نمیتونستم بکشم 

خسته ام از جنگیدن و درک نشدن

می‌دونی چیه انگار برات مهم نباشه کاراش خودش ترک میکنه! اینطور نیست خانوما ؟مثلا چرا میری خونه مادرت ...

من این روشم امتحان کردم هیچی نگفتم و بی تفاوت موندم ،جواب نگرفتم ،بدتر شد ولی بهتر نشد فایده ای نداشت

و خدایی که در این نزدیکیست...
اخه کل ارتباط ما با فامیل خلاصه شده ب خونه مادرشوهر اونجا هم نریم همسرم خیلی اذیت میشه یبار رفتیم رو ...

منم میرم ولی خیلی کم

منم هیچ کس رو ندارم از خانواده خودم دورم ولی دلیل نمیشه از بی کسی و تنهایی از این عوضی ها آویزون بشم 

من این روشم امتحان کردم هیچی نگفتم و بی تفاوت موندم ،جواب نگرفتم ،بدتر شد ولی بهتر نشد فایده ای نداش ...

من ی مدت ب کل رها کرده بودم ک نبینم اصلا اما متاسفانه میکنن تو چشمت 

ببینی ن ها کور شی 

بخدا دیگه خسته ام