2777
2789
عنوان

وقتی همسرم از مادرش دفاع میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار ناراحت بود از بدنیا اومدن بچه تازه خبر بارداریمو بهش ک داده بودم مثلا ذوق مرگ شده بود گفت خب چ ...

وااا مریضه 

حسودی میکنه 

مدام برا خودت صدقه بزار اسپند دود کن 

بچسب ب شوهرت سیاست بخرج بده 

وااا مریضه حسودی میکنه مدام برا خودت صدقه بزار اسپند دود کن بچسب ب شوهرت سیاست بخرج بده

اگه من تک عروس بودم بیشتر برام قابل هضم بود چرا مگه من چیکار کردم ۲ماه بعد ازدواجم تو جمع بهم بگه عقرب پاتو نیش بزنه 

وااا مریضه حسودی میکنه مدام برا خودت صدقه بزار اسپند دود کن بچسب ب شوهرت سیاست بخرج بده

من خودم دوران مجردی وحشتناک و سختی داشتم باور کن همیشه خواستم ب همه احترام بذارم و حرفی نزنم دل کسی بشکنه اما همیشه خدا حق دل من فقط شکستنه 

اگه من تک عروس بودم بیشتر برام قابل هضم بود چرا مگه من چیکار کردم ۲ماه بعد ازدواجم تو جمع بهم بگه عق ...

همیشه ادم ب ی نفر حسادت میکنه 

شاید شوهرتو بیشتر از بقیه بچه هاش دوس داره 

یا شخص دیگ رو برا پسرش زیر سر داشته 

وای ک نمیددنی چقد بیحیاس این زنه یبار بچه ۶ماهه بود گریه کرد گفتش خدا لعنتت کنه چرا گریه میکنی گفتم ...

قبل از اینکه بچه دار بشی، مادرشوهرت یه خانوم کاملاً با حیا و عاقل بود؟ 

آیا شوهرت هم کاملاً یه مرد مهربون و منطقی بود؟ 

اگر جوابت نه است که خب خودت میدونستی و بچه دار شدی دیگه عزیزم. 

بعضی مسائل رو خیلی خیلی باید جدی گرفت در زندگی. 

وگرنه بعد از بچه دار شدن همه چیز هزار برابر سخت تر میشه. 

میگفتی قبل عملیات ببخشید باهات هماهنگ نکردیم 😄این ادما حسادت نمیزاره راحت زندگی کنن مطمئن باش از در ...

اون موقع هم جوابی نمیدادم باز هم میگم اصلا بود و نبود اون زن برام اهمیتی نداره هیچ توقعی برا خودم ندارم ازش اما وقتی میبینم دخترم ب چشمای اون نگاه میکنه و اون بهش توجهی بهش نمیکنه واقعا ناراحت میشم 

اونجا اعتراض کنم میگن دنبال حرفی ب همسرم میگم بیشتر ناراحت میشم چون میگه بچه نمیفهمه براش مهم نیس مامانم فرشته اس فقط گول خورده

کاری براش نمیکنه ک فقط پشت سرش همش دفاع میکنه

شوهر منم دقیقا همینه قلقشو میدونم اگه به روش بیارم فقط طرف مادرشو میگیره اما اگه حرفی نزنم خودش ایراده مادرشو به روم میاره .مردا اخلاقای مادرشونو میدونن فقط نمی‌خوان از زبون کسی بشنون براشون بعدن عقده میشه .منم بی احترامی زیاد دیدم حتی یه مدتم قطع رابطه بودیم ولی کسی که آخرش بده میشه خودتی .فقط تا میتونی رفت و آمدتو خیلی کم کن .من هر سه ماه میرم خونه ی مادرش .یعنی هر هفته هر کدوم جداگونه میریم به مادرامون سر میزنیم هر سه ماه هم با هم

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
همیشه ادم ب ی نفر حسادت میکنه شاید شوهرتو بیشتر از بقیه بچه هاش دوس داره یا شخص دیگ رو برا پسرش زیر ...

اتفاقا همسر منو اصلا دوس نداره 

دوس داشتن ب حرفه یا ب عمل ؟ 

ناراحتی همسز من براش هیچ اهمیتی نداره هیچیا 

مثلا میگه زندگی فلانی سخته میگم زندگی همه سخته میگه مگه نمیدونستین گرونیه چرا ازدواج کردین میدونستین پس خفه 

درحالیکه من زبون نداشتم بگم مگه فلانی هم نمیدومس

شوهر منم دقیقا همینه قلقشو میدونم اگه به روش بیارم فقط طرف مادرشو میگیره اما اگه حرفی نزنم خودش ایرا ...

چون مادرش دعوت میکنه میریم والا موارد وقت ازاد هم باشه نمیریم ک 

الانم برا رفتارش با بچه ناراحتم ن حرفاش برا خودم

این حرف واقعا جوابی توش نمیمونه

البته که خیلی وقت ها بدون اینکه آدما برنامه ریزی کنند یا متوجه باشند، بچه میاد توی زندگی....... 

مهم الان هست که ببینی در حال حاضر در این موقعیت، راه چاره چیه، راه بهتر کردن اوضاع چیه. 

کلیپی که گفتم رو همین الان نگاه کن.