2777
2789
عنوان

خدایااا من با این بچه چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 24 پست
دلم نمیاد کسی چیزی بهش بگه،دیگه بیشترم از مدرسه زده میشه

خب پس کنار بیا چون یسری بچها از معلم حرف شنوی دارن یبار اگه  سر نرفتن ب مدرسه یا ننوشتن تکالیف باهاش برخورد بشه دیگه خودش راه میوفته اذیت نمیشی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من نمیزنم،خط قرمزم کتک زدن بچه هاست....فقط هر کار کردم پا نشد بره منم باهاش قهر کردم میخوام امروز ...

شما باید شیف ظهر مینوشتیش 

که تا نه  ده بخوابه بعد بیدارش کنی تا شروع کلاسهاش هم سیر خواب بود هم اگر بهانه می‌آورد فرصت داشتی قانع ش کنی که بره مدرسه 

من خودم هم الرژی بچه داشتم میدونم سخته ولی عزیزم هر چیزی راهی داره . درسته که یه چیزایی در ذات بچه ...

عزیزم خیلی حرفای خوب گفتی خودمم این مسائل و دوس دارم رعایت کنم ولی انگار سر رشته ی زندگی از دستم در رفته،همش مسائلی پیش میاد که باید از خونه بریم بیرون یا برام زیاد مهمون میاد،اصلا زندگیم رو برنامه و نظم نیست خسته ام از این اوضاع،بچمم بخاطر همین مسائل عادت نمیکنه بره مدرسه امسال زیاد غیبت کرده

دلیل نرفتنش همینهاونروز که نمی ره مدرسه یا تکالیفش رو انجام نمیدهمحدودش کن گوشی نده دستش

حالا امروز میخوام همین برنامه رو اجرا کنم نه گوشی بهش بدم نه باهاش حرف بزنم